Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Başka olasılık var mı.Günlerce doları yukarı sürekli sürecek güç iç mihraklarda var mı .Diyelim ki güç var, herhangi bir iç mihrak reise kim olduğunu farkettirmeden ve onu kızdırmayı göze alarak günlerce doları yukarı sürebilir mi.Ekonomi sadece ekonomi değildir.Siyaset,jeopolitik olgular,din herşey vardır ekonominin içinde.Ben üstelik asıl borsanın belli iç mihraklar tarafından tutulduğuna ,büyük bir göçüşe izin verilmediğine inanıyorum.
    Bu başlıktada bahsi geçmiştir. Dış güçler heleki finans çevresinin Türkiye yi yöneten iktidarları çok önemsediklerini düşünmüyorum. Onlar risk ve getiriye göre hareket eder. Ellerinde imkan varsada ciğerini söker alır hiç acımaz. Amerikaya da acımaz İngiltereye de ..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Bu başlıktada bahsi geçmiştir. Dış güçler heleki finans çevresinin Türkiye yi yöneten iktidarları çok önemsediklerini düşünmüyorum. Onlar risk ve getiriye göre hareket eder. Ellerinde imkan varsada ciğerini söker alır hiç acımaz. Amerikaya da acımaz İngiltereye de ..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanlış düşünüyorsunuz bence .Siz getiriyi sadece parasal getiri diye düşünmeyin.Başka tavizler verirsin parasal açıdan sana hoşgörülü davranırlar .Yoksa acımasızlık falan elbette gereksiz kelimeler ,dedik ya finansal piyasalar kurtlar sofrasıdır diye.Kim kime neden acısın.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •