Sayfa 379/928 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak inşalllah dediğin gibi olur valla umutlarımız kırıldı karamsarlık çöktü üstümüze grafik işlemiyo bu hissede ama baktıysan grafiğe eğer dediklerini teyit eden bir durum varmı veya mahkeme falan olumlu bir habermi aldılar acaba

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak seni iyimser görebilmek ne güzel...ben ise senin kadar iyimser olamıyorum şu ortamda..döviz borcunu biliyorsundur umarım döviz ciddi arttı kısa zamanda...döviz artışı bu şirket için herzaman risk...endeks 100 bin altını yokladığında hisse 3 tl altındadır emin ol...
    amonyak fiyatlarında artış var ve 3 yildir düşüsteydi, bu düşüş sonsuz olmayacaktı tabiki, artik döndü gibi, petrol fiyatları hızla artiyor, yakin zamanda 90 dolar olacağını gösteriyor, gubretas amonyak tanklarını doldurdu, zaten bunun icin yatırım yapmıştı, amonyak fiyatlarının yükselmesi raziyi de olumlu etkileyecektir, birinci çeyrek kötü de gelse ikinci çeyrek çok farklı bir bilanço gelme ihtimali yüksek. Ben kısa vadede 4 üzerine atacağını iyice düşünüyorum artik.belki biraz geri çekilir oda 3,20 lere çok az bir miktar, sonra hızla yukarı gider diye düşünüyorum.

Ayrıca hisseyi ilk defa kaptirmiyorlar, inanın satışa yüklü satış yazsınlar anında alırlar, bir kaç gündür kademeleri bir an da siliyor yeniden yazıyorlar. Bir bakıyorum bütün kadwmlerde 20 bin 30 nin lot yazılı iken , birden 3 bin 5 bin kalıyor satıştakiler, bundanda da anlaşılacağı gibi birileri satışa mal yazsa anında kapacaklar.

2. Akp ilk iktidara geldigi donem ABD merkez bankasi 2001 mortgage krizinden sonra piyasaya para sacmaya basladi Likidite bollugu vardi. O donemlerde Yasin El-kadi ya ceza kesen ABD butun mallarina el koydu Elkadi Kacira bildigi kadar Dolari RTE ye bavullarla ucaklari doldurup Turkiye ye gonderdi. Hatta o donemlerde her yil net hata noksan kalemi surekli fazla veriyor gizemli para girislerinden bahsediliyordu. AKP iki degil dort ayaginin uzerine dusmustu Hem
    ABD nin parasal genisleme politikasi hemde Elkadi dan gelen 100 milyar dolardan fazla para RTE yi ihya etti. Uluslar arasi piyasalarda dusen emtia fiyatlari ve( o donem petrol galon fiyati 35 dolar) Petrol fiyatlarida sansin bu kadariydi. Paralarin bir kismini ic ettiler bir kismi ile Hastane yol metro gibi yatirim yaptilar. 30 milyar dolardan fazla parayi Suriyelilere aktararak Akladilar. 1150 odali kulliyeye 4.5 Milyar Lira Harcadilar. Boylece Elkadi dan gelen kara para aklanmis oldu. "Ha Chp olsa ne yapardi Hepsini iç ederdi oda ayri bir konu". Aslinda ekonominin iyiye gittigi felan yoktu hazira daglar dayanmaz sozunu unutmus olmalilar Elkadi nin paralari bitti. Abd merkez bankasi parasal genislemeyi bitirip tahvil alim programlarini kademeli azaltarak faiz artirip sıkı para politikalarina gecince Turk ekonomisindeki kopük söndü diger bir tabirle balon patladi. sıkılastirilmis ekonomi politikalarinida terkeden akp secim rusveti olarak dagittiği 40 milyr TL ile Butce acigini 110 milyar TL uzerine tasidi. Yıl Sonuna kadar Turkiyenin ödemesi gerecen borcu 250 milyr Dolar. Dolar 4.50 TL. Secimlere kadar bu ekonomi nasil dayanir bilemem ama Secimlerden sonra 25 Haziran sabahina Kabusla uyanacagimiz kesin.....
    Nakitte Kalan Kazanir....

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    amonyak fiyatlarında artış var ve 3 yildir düşüsteydi, bu düşüş sonsuz olmayacaktı tabiki, artik döndü gibi, petrol fiyatları hızla artiyor, yakin zamanda 90 dolar olacağını gösteriyor, gubretas amonyak tanklarını doldurdu, zaten bunun icin yatırım yapmıştı, amonyak fiyatlarının yükselmesi raziyi de olumlu etkileyecektir, birinci çeyrek kötü de gelse ikinci çeyrek çok farklı bir bilanço gelme ihtimali yüksek. Ben kısa vadede 4 üzerine atacağını iyice düşünüyorum artik.belki biraz geri çekilir oda 3,20 lere çok az bir miktar, sonra hızla yukarı gider diye düşünüyorum.

Ayrıca hisseyi ilk defa kaptirmiyorlar, inanın satışa yüklü satış yazsınlar anında alırlar, bir kaç gündür kademeleri bir an da siliyor yeniden yazıyorlar. Bir bakıyorum bütün kadwmlerde 20 bin 30 nin lot yazılı iken , birden 3 bin 5 bin kalıyor satıştakiler, bundanda da anlaşılacağı gibi birileri satışa mal yazsa anında kapacaklar.
    ortak amonyak ve üre fiyatları haftalık artışı ortada....kısa süreli tepki yükselişi olabilir bu normal zaten...4,5 tl den 3,25 tl ye geldi bırakda biraz tepki versin... bu hisseye olumsuz etki eden faktör şuan kur...

http://fertilizerworks.com/sites/def...y%202018_0.pdf

ortak amonyak ve üre fiyatları haftalık artışı ortada....kısa süreli tepki yükselişi olabilir bu normal zaten...4,5 tl den 3,25 tl ye geldi bırakda biraz tepki versin... bu hisseye olumsuz etki eden faktör şuan kur...

http://fertilizerworks.com/sites/def...y%202018_0.pdf
    Dostum seni uzunca takip ediyorum forumda ama artık dayanamadigim için elestirimi yapıyorum.
    Bunca zaman hep pembe hayaller çizdin banka kurulmasından tutta fosfat yatırımına kadar.
    Hisse fiyatı 5 iken 9 TL den satmadim bu seviyeden benden kimse 1 lot dahi alamaz yazdın devamlı belki senin o yazılarına istinaden bir çok küçük yatırımcı satmadi.
    Şimdi ne olduda felaket tellalligi yapıyorsun.
    Sen sattin diyemi düşsün istiyorsun.
    Lütfen aklımızla dalga geçme.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Dostum seni uzunca takip ediyorum forumda ama artık dayanamadigim için elestirimi yapıyorum.
    Bunca zaman hep pembe hayaller çizdin banka kurulmasından tutta fosfat yatırımına kadar.
    Hisse fiyatı 5 iken 9 TL den satmadim bu seviyeden benden kimse 1 lot dahi alamaz yazdın devamlı belki senin o yazılarına istinaden bir çok küçük yatırımcı satmadi.
    Şimdi ne olduda felaket tellalligi yapıyorsun.
    Sen sattin diyemi düşsün istiyorsun.
    Lütfen aklımızla dalga geçme.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    tebrik ediyorum 3-4 mesajdan sonra bu yazıyı yazan siz oldunuz...ben hisse düşecek diye satmadım...ben daha önce bu film yaşadım düşüş anlamında...hisse düşerde çıkarda...ben hisse düşek alttan alırım hesabıyla işlem yapmadım....benim sıkıntım bu yönetimin yalanları bardağı taşırdı sattım....burada beklenti çok ama icraat yapacak yönetim yok bunu hisse elimde ikende söylüyordum olmayınca da....inşallah tekrar dönerim birgün...şirketi kötüleyen yok ama doların artışının bu şirkete olumsuz etki ettiğini söylemeyelim mi...kaç gündür dolar çıkıyor....

6. ilk 3 ay net yabancı para pozisyonu

..........2018................-1.027.321.885 dolar

..........2017.................-756.479.817 dolar

...........2016................-187.729.540 dolar

..........2015................. -586.605.486 dolar

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=GUBRF

riskleri yazmak hisseyi kötülemek değildir.....kur riski var yönetim allahlık bu konuda aksiyonu yok....

ilk 3 ay net yabancı para pozisyonu

..........2018................-1.027.321.885 dolar
    ..........2017.................-756.479.817 dolar
    ...........2016................-187.729.540 dolar
    ..........2015................. -586.605.486 dolar
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=GUBRF

riskleri yazmak hisseyi kötülemek değildir.....kur riski var yönetim allahlık bu konuda aksiyonu yok....
    Peki 2016 yılından 2017 ye geçtiğimizde %300 yabancı para pozisyonu negatif yönde değişmişken bu kötü senaryoyu dile getirmedin diye sormazlarmı ?
    Polimiğe girmeyeceğim seninle.
    İlk 4 mesajım olmasını seni neden rahatsız etti ?
    Yada eleştiri yapmak için 1000 lerce mesajımmı olması gerekiyor veya icazetmi almam gerekiyor?
    Ben gördüğümü yazıyorum işine gelir gelmez bilemem.

8.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku
    Peki 2016 yılından 2017 ye geçtiğimizde %300 yabancı para pozisyonu negatif yönde değişmişken bu kötü senaryoyu dile getirmedin diye sormazlarmı ?
    Polimiğe girmeyeceğim seninle.
    İlk 4 mesajım olmasını seni neden rahatsız etti ?
    Yada eleştiri yapmak için 1000 lerce mesajımmı olması gerekiyor veya icazetmi almam gerekiyor?
    Ben gördüğümü yazıyorum işine gelir gelmez bilemem.
    doların artışı yeni 1-2 haftalık...döviz pozisyonu aynı kalmış olsa bile kur artıyor....kur 2017 yılında bu denli artmamıştı...

Sayfa 379/928 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •