Sayfa 131/205 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,133
    devre kesince tavan bekledik ama
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. bir günü bir gününü tutmuyor. iyi şeylerede gebe olabilir.YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Yorumlar gelsin arkadaşlar hafta sonu için...

Alıntı Originally Posted by Tanrısevsin Yazıyı Oku
    Yorumlar gelsin arkadaşlar hafta sonu için...
    Kademeci çocuk gelir bütün kademeleri kaldırır herkes beklediği mutlu sona ulaşır.Benim görüşüm (YORUM)'mum bu.....En azından kör değilim görüyorum.

5. ne zamanki doğan holding hareketini yapar o zaman bu kağıt layık olanı yaptı derim. ama haldır huldur toplayabildiğini topla üstten boşalt oldumu onlar günlükçü spekler olur ve bizde seyrettiğimizle kalırız. YTD

DENİZ 7,23 TL % 6,95.DENİZ hissesi'nin Fiayatı belli. Maliyeti belli.Buradan alırsınız ya da almazsınız.Herkesin kendi tercihi.İktisat dili ile ,arz,talepten yoğun hale gelmiş.Daldaki elmaya kırk kişi taş atar,kısmet kiminse onun olur.

7. ben twitter kullanıcısı
    @hayat_hikaye16

lütfen paylaşımlarımı dikkate alınız.
    yarın için 6,98-7,57 aralıgını işaret ediyorum.7,57 geçilirse 8,30 hedeftir.ytd.iyi geceler

8. işler bizim dememizle olmuyor. bu sefer kesin şöyle olur diye düşünüyoruz ters köşe oluyoruz. ama şu değişmez gerçekki rakam aldığımız fiyatı geçerse kara geçeriz :D çokmu klasik oldu? durum ve niyet ne ise o olur. yani satılacak diye tavan tavan gidecek değil illaki. satılma haberi geldi bir kaç kademe yukarı gitti sonrada kağıtta bir iş kalmadı ve birden durdu. ne olur o zaman herkes panik havasına girewr ve hızla geri gelir.

yani böyle durumlarda böyle kağıtlarda olan budur genelde. spekülasyonu veya iyi haberi nin süreci bitipte yükselmeyen kağıt düşer. cuma günü iyi bir görüntü verdi bir şeylere hazırlıksa üç beş bir şeylerde bize kalır. yok değilde bodur bir spek sırf kendine yontmuşsa bu rakamları bile ararız o zaman. YTD.

Sayfa 131/205 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •