Originally Posted by MESUTK kapanış bazlı, haftalık graftır. acemi çizimidir. 4.80 önemlidir. falandır, filandır. ben baktım kırar orayı yukarı
Originally Posted by epikurus ben baktım kırar orayı yukarı Sayın epikurus sevincinizin nedeni nedir acaba? Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by kulhakki99 Sayın epikurus sevincinizin nedeni nedir acaba? Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Sevdiğim bir dostumun nikahı var da
Originally Posted by derinlikler Az kalmış az.Kessin de yürüsün Originally Posted by epikurus ben baktım kırar orayı yukarı Bunları da kırar mı ?
Originally Posted by derinlikler Bunları da kırar mı ? ağzını burnunu bile kırar
Originally Posted by derinlikler Bunları da kırar mı ? Kıymetli derinlikler samimiyetime inanın şimdi sizin bu gönderiyi arıyordum emeklerinize teşekkür etmek için
Originally Posted by derinlikler Az kalmış az.Kessin de yürüsün Originally Posted by epikurus Kıymetli derinlikler samimiyetime inanın şimdi sizin bu gönderiyi arıyordum emeklerinize teşekkür etmek için Ben teşekkür ederim
Forum Rules
Yer İmleri