Sayfa 231/1027 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Niye 2 ay
    Seçime 1 aydan az var
    Eger dediğin gibiyse seçimin ertesi gününden sonrayi niye beklemelilerki 1 ay daha

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Niye 2 ay
    Seçime 1 aydan az var
    Eger dediğin gibiyse seçimin ertesi gününden sonrayi niye beklemelilerki 1 ay daha
    Yeni yönetimin (mevcut iktidar ya da başka bir parti fark etmez) karar alabilecek prosedürü tamamlaması 1-2 ay sürer. Ancak Mart 2019 seçimleri de başka bir problem, zira arada 8 ay var, bu 8 aylık sürede çok kuvvetli bir acı reçetenin uygulanması zor. Burada bir açmaz var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Ekonomik krizin yanına birde siyasi krizde eklendi bonus olarak. Başkanlık seçimi belki 1 puan gibi bir farkla rte kazanacak. Çünkü rte için kazanmayacağı seçimi yaptırmaz diyorlar.

Fakat meclis çoğunluğunu muhalefet partileri elde edecek büyük ihtimalle. Yapılan anketlerin çoğunda bu tablo çıkıyor ortaya. Orda bir süpriz beklenmiyor.

Peki bu tabloda rte ne yapacak meclis çoğunluğunuda almak için bir daha erken seçim tarihi vererek seçime gider mi gider. Sonrasını sizlerin hayel gücüne bırakıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Niye 2 ay
    Seçime 1 aydan az var
    1. turda biter bu iş diyorsanız 1 ay olsun.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ekonomik krizin yanına birde siyasi krizde eklenti bonus olarak. Başkanlık seçimi belki 1 puan gibi bir farkla rte kazanacak. Çünkü rte için kazanmayacağı seçimi yaptırmaz diyorlar.

Fakat meclis çoğunluğunu muhalefet partileri elde edecek büyük ihtimalle. Yapılan anketlerin çoğunda bu tablo çıkıyor ortaya. Orda bir süpriz beklenmiyor.

Peki bu tabloda rte ne yapacak meclis çoğunluğunuda almak için bir daha erken seçim tarihi vererek seçime gider mi gider. Sonrasını sizlerin hayel gücüne bırakıyorum.
    Valla bir daha secime giderse, kendisi bu sefer saglamına gider!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. arkadaslar merhaba, tabii konu dolar konusu

dolar alan arkadaslar neden dolari tercih ediyor ?

rezerv para + yuksek faiz oldugu icin mi aliyor ?

isvicre frangi alan görmedim hic, sebebi faizi olmadigi icin mi ?

7. http://www.businessht.com.tr/ekonomi...li-maasi-vaadi
    Bana göre en mantıklı vaatler !! her şeyin pat diye olmayacağını 15 sene içinde olacağını söylemiş

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    arkadaslar merhaba, tabii konu dolar konusu

dolar alan arkadaslar neden dolari tercih ediyor ?

rezerv para + yuksek faiz oldugu icin mi aliyor ?

isvicre frangi alan görmedim hic, sebebi faizi olmadigi icin mi ?
    Likit değil . onu Yozgat'ta köy kahvesinde bozduraman Soraman dahi Sordumun odunu yersin

Sayfa 231/1027 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •