En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Aksener chp nin kendi adayını cikarmasi icin yirtindi
Guclu bir aday çıkarması icin günlerce direndi ince yi aday yapan aksener dir
Loser chp gul u aday yapmıştı
Aksener engel oldu
Kalkmış aksener i elestiriyor loser chp li
İkinci turda İnce veya Aksener eger samimi duruslarini bozmazlarsa hangisinin oldugu farketmeksizin erdogani devirir. Erdoganin alacagi oy kemik oydur ve bu oy Tr de %45 civarindadir. Yuksek katilim oraninda bu %40a kadar geriler.
Ben İYİ partinin gercekten guzel bir oy oranı yakalayacagini dusunuyorum. Chpden de Akpden de bu partiye kaymalar olacaktir. İnce veya Aksenere 2. Turda düşen şey ise söz verdikleri kayıtsız sartsiz birbirlerini desteklemeleridir. Bunu yapacaklarina inaniyorum... Suprizlere gebe bir secim bu secim. Cunku olay sadece parti degil baskanlik faktorude var. KK dan dolayi chp kanayan yara ve halk istememesine ragmen kurduğu duzenle genel baskanligi tekrar kazanmasi chp secmeni arasinda bence bardagi tasiran son damlaydi.
Ve kim gelirse gelsin gercekten cok zor bir döneme merhaba diyeceğiz. Eger bu donem akillica yonetilirse atlatacagimiza yürekten inaniyorum. Umugumuz sikilacak kim ne derse desin "yeter ki birilerinin cebine degil de, düzlüğe cikmak için kullanilsin paralar.
Çünkü AKP'nin tüm stratejisi , millet ittifakının uzlaşamayacağı olasılığı üzerine kuruludur.Bunun önemli kanıtı millet ittifakının kurulduğu belli olduğunda oluşan panik havasıdır. Beklemedikleri şekilde ilk ön uzlaşma AKP'yi epey şaşırtmıştır. İnce ,Akşener ve Karamollaoğlu bu detayı iyi okumalı ve millet ittifakını güçlendirici adımlar atmalıdırlar. Bunun tersi bir durumda kaybetme ihtimalleri yükselecektir.
Şunun tekrar altını çizelim bu seçim bir ittifaklar seçimidir. Bu durum Cumhurbaşkanı seçiminde de değişemez ve işin doğası gereği ittifaktan ayrıştırılamaz.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
kadın ben şimdiden kaybettiğimi anladım gel tekrar yemin edelim diyor
saçmalığı göremiyor musun, ince veya akşener seçilselerde
ittifak partilerin desteği olmadan ben bu işi yürütebilirim diyemez zaten
anında parlamento desteğini çekerler, bugün bunu tekrar görüşelim demek zayıflığın daniskası..
Biraz daha zorlasa loser parti ekmelettin adayımız diyecekti. Kadin gece gunduz yirtindi güçlü birini cikarsin diye chp
Ince 10 numara bir adam gonul rahatligiyla veririm ikinci turda hayirlisi diyelim.
Kamu medya olanaklari adil dagitilsa 3 u ne de.
Efsane bir yaris olurdu o zaman
Yer İmleri