Sayfa 461/548 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Secimlerden once onay vereceklerini sanmiyorum. Olasi bir iktidar acisindan kotu secim sonucunu zaten dusunmek bile istemiyorum. O kadar ard niyetliler ki secimlerden once onay verip butun mal kucaklarinda secime girmek istemezler. Spk da biraz haysiyet olsa bu manupulasyona coktan dur derdi zaten. Allah sonumuzu hayir etsin. Ipin ucu p..tlarda.

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Banvit te çağrı onaylama süreci 39 gün sürmüş.

Ecbyo (yeni mtryo) da ise pay devri tarihinden itibaren 29 gün sürmüş. ( Ecbyo da nedendir bilmiyorum ama satış sözleşmesi imzalanır imzalanmaz (27.12.2018) pay devri beklenmeden spk ya başvuru yapılmış. (29.12.2018) Onay ise 06.05.2018 tarihinde gelmiş.(5 ay sonra) Burada sanırım spk pay devrinin yapılmasını beklemiş.
    dolaşımdaki pay 7.272 bin dogru ise 1 temmuz da A grubu geçiyor ilk 6 aylık ortalama 4.19 buluyor...

ama çagrı başlarsa hakla açıklık düşerse A grubu geçemez

3. Ben bu haftaki Kurul da sonuçlanmasını bekliyorum. Dileğim bu...

İnceleyecekleri fazla birşey yok, sadece diycekki devir günü şu kur, pay alım günü öncesi kurdan yüksek olan...

Seçimden önce sonuçlanmasını tercih eder, Demirören bence...

Tamamen hayal mahsülü şunu düşünüyorum:

Kur bu kadar artmasına rağmen, Demirören oyunu bozmadı, zira 1 katrilyon farketti, ilk anlaşma ile devir tarihi arasında... Yani 1000 tane 1.000.000 Tl, yada tanesi 500.000 Tl den 2.000 daire parası...Ben olsam bu farka razı olmazdım, şahsen...

İndirim falanda istemedi.. Adamların gıkı çıkmadı.. TRİNK PARAYI ÖDEDİ..

Bence ortağı hazır ve/veya bir alıcısı hazır olabilir... Bir hesapları olmalı...

Zira bizim üç beş kuruşumuza göz diken, mevzuatı ihlale kalkan, adamlar neden bu kur farkına rağmen satışı bitirdi... NEDEN...

Digitürkçü Bien olsa iyi olur, inşallah ...

Dediğim gibi tamamen hayal mahsülüdür..Şakın kimse dikkate almasın..

Asla yatırım tavsiyesi değildir

4. Neyi bekliyosun lanet olasi Spk neyi... Talimat mi bekliyosun. Oldurdunuz ulan yatirimcilari.

5.  Alıntı Originally Posted by viscan Yazıyı Oku
    Neyi bekliyosun lanet olasi Spk neyi... Talimat mi bekliyosun. Oldurdunuz ulan yatirimcilari.
    spk genelde perşembe yada cuma günleri toplanır...

ayrıca bu gün genel kurul var ünvan degişiyor

6. Icerden haber gelmis olabilir sacma hareketler var tahtada. Ne olcak meydan bos nasil olsa buna izin verenler utansin.

7. Tupcu dua etsin de yarin PPK da faiz artirimi cikarsa Dolar duserse Cagri fiyatini 4.45 den Spk onaylar bu hafta.

8.  Alıntı Originally Posted by viscan Yazıyı Oku
    Tupcu dua etsin de yarin PPK da faiz artirimi cikarsa Dolar duserse Cagri fiyatini 4.45 den Spk onaylar bu hafta.
    Bu hafta onaylanması mümkün değil. Ben bu çağrı süreçlerini takip ederim genelde. Daha 1 aydan önce sonuçlanan çağrı bilmiyorum. Eksik evrak falan olursa daha da uzuyor.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 461/548 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •