
Originally Posted by
pilavli
Sn. 666 piyasaya aykırı bir iş yapıyorlar ya o koyuyor insana, şirkete de ortak olduğumuz için kazık yemiş hissediyoruz. Seçim yatırımı için banka kullanılıyor.
Yoksa büyük olasılıkla pratikte göstermelik miktarda kredi verecekler ve bilançoya sınırlı bir etkisi olacaktır.
Neyse seçimden sonra kim kazanırsa kazansın kaldırılacaktır bu iş, Merkez Bankası faizleri artırdıktan sonra iyice komik hale geldi çünkü.
aynen böyle oluyor Hocam, faturası da bankaya ve biz yatırımcılara çıkartılıyor ağırlıklı olarak, Xetra'da işlem gören Halk Bankası tahvillerinin muadil TR bankalarına göre 300 baz puanı daha fazla yıllık faiz getiriyor olmasında bu ufak olarak nitelendirilen mevzunun katkısı büyük çünkü bankanın berbat yönetildiği ve yönetimin hükümetin kuklası olduğu çok net ortada
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri