Sayfa 650/1027 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şekerpare yaptırayım en iyisi şeker halen baki
    Başkan elma şekerine razı olacağız gibi.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by xxnadu11 Yazıyı Oku
    MILLET ITTİFAKI BIZ SECIMDEN ÖNCE ANLAŞTIK BIZIM 2. TUR ADAYIMIZ MERAL AKŞENER DERLERSE. IKINCI TURDA IŞLER DEGISIR....
    evet değişir.. chp li seçmen sandık yerine yazlığa gider.

Bundan 2 ay önce merkez 500 baz puan faiz artıracak diyen olsa goygoycu derdim ama gel görki 500 baz puan faiz arttı ve/fakat Dolar hala uçuşa geçtiği noktadan %15 gibi yukarıda. Bu beni endişelendirmesinde ne yapsın diye kendi kendime soruyorum.

Bu arada ekonominin barometresi BIST çukurunda kamyonun damperini bugün YKB önünde açtılar. Hergün bir veya bir kaç hisseye kan doğruyorlar.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şekerpare yaptırayım en iyisi şeker halen baki
    kızım şekerpareyi iptl et şimdilik fındıklı baklava olsun akşama olmadı sabaha duruma bakar antepfıstıklı bi tepsi baklava yanınada fıstık ezmesi alabilirim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Başkan elma şekerine razı olacağız gibi.
    siparişi gene değiştirdim
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bundan 2 ay önce merkez 500 baz puan faiz artıracak diyen olsa goygoycu derdim ama gel görki 500 baz puan faiz arttı ve/fakat Dolar hala uçuşa geçtiği noktadan %15 gibi yukarıda. Bu beni endişelendirmesinde ne yapsın diye kendi kendime soruyorum.
    Aslında bu durum daha iyi, zira kur fazla düşse idi yurt dışına kaçışlar artardı. Şu anki dengede hem yüksek faiz hem de yüksek kur ile yurt içi döviz likiditesi dengede tutuluyor. Baştan beri yüksek faiz yüksek kur denkleminin kısa ve belki de orta vadede çözüm olabileceğini düşünüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 650/1027 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •