Sayfa 122/417 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 969 - 976 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Temettu vermiyor ama kendince hakli gerekceleri acikladilar.
    Genel kurul tutanaklarinda okursunuz.
    Temettu vermiyorsunuz bari bedelsiz olarak dagitin kari dedik yatirimcilar olarak ama ona da yanasmadilar.
    Herkes kendi kararini verecek.
    Ben tutmaya devam ediyorum.
    Yeni alim icin param da yok istegim de yok su an.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Gene mi yok ;)) o zaman bekleruk

SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Korktuğumuz başımıza geldi bu senede bir cacık çıkmadı. Neyse bu saatten sonra hisseden beklentim fiyat olarak iyi yerlere gelmesidir.

Temettü vermemesini de şirketin 2018 yılının çetin şartlarına hazırlaması olarak düşünmek istiyorum sonuçta kasasında nakiti var bunu temettü vermek yerine arge vb faaliyetlerde kullanıp şirketi daha da geliştirmek istiyorlar. İlerde iyi yerlere geldiğinde orta hızda büyüyen bir şirket haline geldiğinde çok daha fazlasını vereceklerini hisse ve bedelsiz olarak ihya edeceğini düşünüyorum.

Moral bozmayalım şirket türklerdeyken daha ilk zamanlardan temettü veriyordu demekki yabancıların bir bildiği var ki temettüyü bol keseden dağıtmıyor ileride yapacağı yeni yatırımlar için fon kaynağını dağıtmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Ekonomist2 Yazıyı Oku
    Korktuğumuz başımıza geldi bu senede bir cacık çıkmadı. Neyse bu saatten sonra hisseden beklentim fiyat olarak iyi yerlere gelmesidir.

Temettü vermemesini de şirketin 2018 yılının çetin şartlarına hazırlaması olarak düşünmek istiyorum sonuçta kasasında nakiti var bunu temettü vermek yerine arge vb faaliyetlerde kullanıp şirketi daha da geliştirmek istiyorlar. İlerde iyi yerlere geldiğinde orta hızda büyüyen bir şirket haline geldiğinde çok daha fazlasını vereceklerini hisse ve bedelsiz olarak ihya edeceğini düşünüyorum.

Moral bozmayalım şirket türklerdeyken daha ilk zamanlardan temettü veriyordu demekki yabancıların bir bildiği var ki temettüyü bol keseden dağıtmıyor ileride yapacağı yeni yatırımlar için fon kaynağını dağıtmıyor.

yine biraz temettü verebilirdi...ytd

5. şirketin hissedarıysan, karda varsa yatırımcıda kardan faydalanmak istiyor....ytd

6.  Alıntı Originally Posted by snnaks Yazıyı Oku
    şirketin hissedarıysan, karda varsa yatırımcıda kardan faydalanmak istiyor....ytd

Orası doğru temettü uzuncunun motivasyon kaynağıdır ama işte böyle hızlı büyüme hedefindeki şirketlerde böyle durumlar olabiliyor. Warren Buffetın Berkshire Heataway şirketi neredeyse yarım asırdır temettü vermiyor ama hisse değer olarak kat kat fazlasını veriyor yatırımcısına.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    6000 tondan 12000 tona cikacak bu yatirim ile toplam uretim.
    Ama zaman icinde tabii hemen degil.
    Sabir gerekiyor yani.
    Temettu olaydi sabretmek daha kolay olurdu.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. ıslem hacmıı oldukca uksek bugun

Sayfa 122/417 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •