Sayfa 745/1006 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    müşteri hatalı, ama daha öncede söylediğim gibi yonca ve çakbank kesinlikle art niyetlidir..

hiçbir bankaya asla sırtını dönme.. arkanı dönmeye başladığın anda, daha tam arkanı dönmeden bile seni kanuni bir şekilde söğüşler..

e banka haklımıdır ? bankanın hakkı mıdır ? evet, hakkıdır, kanuna bağlanmıştır.

sevgili arkadaşlar, bu yüzden özellikle yukarıda saydığım iki banka avuçlarını kaşırlar ki kapıdan müşteri girsin..

siz siz olun hiçbir bankaya özellikle de bahsi geçen bankalara asla güvenmeyin.

ytd.

syg,
    Ben yazacakken siz benden once davranmissiniz.

Bu iki banka yillardir en dikkat edilecek bankalar listesinde ilk iki sirayi alir.

Mumkunse hic kapilarindan iceri girmemeye calisirim.

Girerken de elim totomda girerim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben yazacakken siz benden once davranmissiniz.

Bu iki banka yillardir en dikkat edilecek bankalar listesinde ilk iki sirayi alir.

Mumkunse hic kapilarindan iceri girmemeye calisirim.

Girerken de elim totomda girerim.

Syg,
    Ben 10-15 yıl önce tüm mevduatımı çektim, Kredi kartları yaygın olduğu için sadece kredi kartlarını kullanıyordum. Ancak geçen sene Shop&miles'a yıllık 250TL diğer karta yıllık 150TL ve bir ek karta yıllık 100TL isteyince hepsini kapattım. Bonus flexi diye bir kart çıkarttırdım aidatsız. Gerek ticari gerekse şahsi hesabıma da 2 şer fatura tanımladım. Ticariler dahil hiçbir hesabımda HİÜ yok. Kredi katlarını ve otomatik ödemeleri ödemek için de yıllık getirisi %10-12 arası değişen 3-5kTL likit fon kullanıyordum. Faizler %20'ye çıkınca onu da kapattım. Diğer bankalardan ücretsiz EFT yapıyorum. Maksimum 1000TL lik likit fon tutuyorum. Acil bir durumda kullanmak için.

İleride en ufak bir HİÜ veya birşeylerden para kesmeye kalkarsa var olan kredi kartı hesabımı da kapatmaktan çekinmem. Kendileri bilir.

Oldu mu sayın yonca. Beğendin mi?.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    250.000 üstü aynı zamanda özel bankacılık kapsamına da giriyor mu, mevduat için normal şubelerden daha cazip oranlar veriyorlar mı? Hem mevduata iyi oran verip hem TAV Passport veriyorlarsa cazip, ama mevduata düşük oran veriyorlarsa astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

ÖB alt limitleri hangi bankada ne kadar diye biraz araştırdım, geçmişte ING 100.000 uyguladığı zamanlar olmuş, şu anda 500.000 yazıyor, bazı bankalar web sitesinde rakam belirtmiyor, bazı bankalar 250.000 USD veya 1M istiyor. Ancak kimi haber veya yorumlarda da normal şubelerden daha düşük oranlar verilebildiği veya yüksek havale/eft ücretleri tahsil edilebildiği yazılmış. Hatta bu konuda enteresan bir şikayet kaydı da var. Birkaç link atayım okumak isteyenler olursa.

https://www.sikayetvar.com/garanti-b...-sube-skandali

https://www.myfikirler.org/bankalari...eklifleri.html

http://cadde.milliyet.com.tr/2010/02...r-ozel-misiniz
    Istisnalar haric genellikle orta ve buyuk bankalarda meblag arttikca faiz orani da artar. Finansbank'ta toplam portfoyunuz 1M uzeri olursa daha iyi oran alirsiniz. Ayrica ozel bankacilik icin verilen oran bile pazarliga acik.

Bu arada tek seceneginiz mevduat degil. Getirileri duzenli olarak mevduatin uzerinde olan fonlar var.

4. Yatırım fiyatı tablonun hazırlandığı andaki fiyatı gösterge olarak verilmiştir, işlem anında farklı bir fiyat olabilir.
    Ekran Alıntısı.jpg

5. Vakıf İle İlgili Oran Alamayan Kişiler
    Oranı Veren Özel Bankacılık Şubeleri Onlarla Görüşün.
    https://www.vakifbank.com.tr/hizmet-...spx?pageID=746

Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    Vakıf İle İlgili Oran Alamayan Kişiler
    Oranı Veren Özel Bankacılık Şubeleri Onlarla Görüşün.
    https://www.vakifbank.com.tr/hizmet-...spx?pageID=746

Vakıf için 250k şube özel yazdığınız 19 oran, 1M üstü mevduatı olan bir kişinin ayrıca 250k için aldığı oran mı, yoksa tüm mevduat 250k olsa bile 19 vermişler mi?

19'ları gördükçe 16.75 Arı ziyan geliyor. Ben yarın arayıp bir yoklayacağım. 1M yok ama 250k olur verirlerse kendimden ve eşimden 250şer bağlayabilirim.

Bende biraz TMSF takıntısı var da 100k üstüne pek çıkmamaya çalışıyorum, ama Vakıf devlet bankası neticede, risk görece minimumda olsa gerek.

Arayayım bir konuşayım bakalım ne diyecekler. Kendimi özel hissettirecek spor sanat etkinlikleri falan feşmekan lazım değil, özel bir oran versinler yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben 10-15 yıl önce tüm mevduatımı çektim, Kredi kartları yaygın olduğu için sadece kredi kartlarını kullanıyordum. Ancak geçen sene Shop&miles'a yıllık 250TL diğer karta yıllık 150TL ve bir ek karta yıllık 100TL isteyince hepsini kapattım. Bonus flexi diye bir kart çıkarttırdım aidatsız. Gerek ticari gerekse şahsi hesabıma da 2 şer fatura tanımladım. Ticariler dahil hiçbir hesabımda HİÜ yok. Kredi katlarını ve otomatik ödemeleri ödemek için de yıllık getirisi %10-12 arası değişen 3-5kTL likit fon kullanıyordum. Faizler %20'ye çıkınca onu da kapattım. Diğer bankalardan ücretsiz EFT yapıyorum. Maksimum 1000TL lik likit fon tutuyorum. Acil bir durumda kullanmak için.

İleride en ufak bir HİÜ veya birşeylerden para kesmeye kalkarsa var olan kredi kartı hesabımı da kapatmaktan çekinmem. Kendileri bilir.

Oldu mu sayın yonca. Beğendin mi?.
    Hem en sabıkalı/en sevilmeyen banka olacaksın, hem de hala müşterisi en fazla olan bankalardan biri olacaksın
    Kim kullanıyor kardeşim bu bankayı (kim oy veriyor malum partiye gibi oldu biraz ama kusura bakmayın)

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hem en sabıkalı/en sevilmeyen banka olacaksın, hem de hala müşterisi en fazla olan bankalardan biri olacaksın
    Kim kullanıyor kardeşim bu bankayı (kim oy veriyor malum partiye gibi oldu biraz ama kusura bakmayın)
    Benim 2 adet aktif hesabım var biri ticari diğeri şahsi ama sadece ve sadece 1 adet kredi kartı için ve atm'leri yaygın olduğu için kullanmaya devam ediyorum. Kredi kartı dışında hiçbir hizmetini çok uzun bir zamandır kullanmıyorum. Ama ben de sonuçta müşteri sayılıyorum. Banka biraz da geçmişte edindiği yüksek sayıda müşterinin kredisini tüketiyor. Devir değişti. Rekabet arttı. Tüm bankalar artık bunu idrak etmeli.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 745/1006 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •