
Originally Posted by
GE90
Vakıf için 250k şube özel yazdığınız 19 oran, 1M üstü mevduatı olan bir kişinin ayrıca 250k için aldığı oran mı, yoksa tüm mevduat 250k olsa bile 19 vermişler mi?
19'ları gördükçe 16.75 Arı ziyan geliyor. Ben yarın arayıp bir yoklayacağım. 1M yok ama 250k olur verirlerse kendimden ve eşimden 250şer bağlayabilirim.
Bende biraz TMSF takıntısı var da 100k üstüne pek çıkmamaya çalışıyorum, ama Vakıf devlet bankası neticede, risk görece minimumda olsa gerek.
Arayayım bir konuşayım bakalım ne diyecekler. Kendimi özel hissettirecek spor sanat etkinlikleri falan feşmekan lazım değil, özel bir oran versinler yeter.
Direkt 250 Ye Verilmiş Yeni Paraya,Ancak Normal Şubeler Vermiyor Listedeki Özel Bankacılık Şubeleri Veriyor.
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri