Herhalde küçük yatırımcı yok benden başka
Ben varım. Bir sen bir de ben , başkası yok herhalde. Olsaydı , her halde bir kelam yazardı. Galip , fiyatının , ederinin çok altında olduğu hisselerinde ky. istemez. Ancak hisseyi toplayıp, fiyatını şişirdikten sonra ky. yi ister. Sanırım , şu aralar bizi hisseden çıkarmak için silkeleme işleri yapıyor. Ama , pes etmek yok. Ucuz fiyattan girdim , kolaylan satmam.En az %30 yapmadan çıkmam. Arada ufak lotlarla al sat yapmaya devam edeceğim ama kalın lotlu satış için henüz fiyat uygun değil.
Şu an , fiyatını 1,11 TL. ye gerilettiler. Yorumum , küçük yatırımcıyı bıktırıp , 1,5-2,5 TL. aralığında ky. ye sattıklarını geri alabilmek. Zararda olan ky. lerin , bu oyuna gelmeyip sabırla beklemeleri gerekir diye düşünüyorum. Çünkü , Galip bu hisseyi buralarda uzun süre tutmaz.
Galip efendi henüz fikrini belli etmedi. Brüt takastan çıkan bir kaç kağıda baktım, önce aşağı, sonra yukarı hareket yapmışlar. Aşağı marj görünmese de patronun ne yapacağı belli olmaz..
Uzun süre , bu fiyatlarda tutacağını pek sanmıyorum. Çünkü bu şirketi büyük paralar vererek satın aldı. Meyvelerini toplamak için . biran önce harekete geçeceğini düşünüyorum.
3 haftadır bekliyorum
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri