Merhaba öncelikle. Ben 30 yaşındayım 3.5 senedir özel sektörde mühendis olarak çalışıyorum. Şimdiye kadar kazandıklarımı hiç biriktiremedim, malesef kazandığımı harcadım üstüne bir miktar da borç yaptım. Artık bu duruma bir son vermek istiyorum. Daha önceden borsa ile hiçbir alakam olmadı, 2 haftadır borsanın içindeyim , kavramları teknik terimleri öğrenmeye çalışıyorum.Her ay %40 Hisse senedi ve fon %40 Dolar %20 de enpara mevduat şeklinde portföy oluşturarak birikim yapmayı düşünüyorum. Fonlar arasında ak portföy yeni teknolojiler yabancı hisse senedi fonu,iş portföy elektrikli araçlar karma fon, yapı kredi portföy yabancı teknoloji hisse senedi fonu dikkatimi çekti. Bu üç fon hakkında düşünceleriniz nedir?Ayrıca temel analiz uzun vade yatırımcılıkta oldukça önemli deniyor. Temel analiz yaparken kilit nokta nedir, nasıl yapılır ?
Teşekkür ederim. Herkese bol kazançlar
Son düzenleme : onurg57; 01-07-2018 saat: 09:53.
Özel sektör borçlanma araçları fon kapsamında riskli , tüpraş gibi şirketlerde sorun yok ancak diğer şirketlerde her zaman sıkıntı olma ihtimali var.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Yanlış anlamış olabilirim. Ali koç kulübe vereceği kaynağı bedelli sermaye artırımı ile mi koyacak ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Yatırım fonlariyla yönetim ücreti adı altında milleti fena kazikliyorlar..toplam meblağ üzerinden %3 lere varan komisyon alıyorlar...eğer hisse senedi fonu alacaksınız kap a girip portföyune bakın ..direk onları alın derim.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri