Sayfa 729/964 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

aslı astarı olmayan çıkarımlar yapmak marifetmidir.küçk yatırımcının birliğini bozmak olarak anlıyacağına davayı hiç bir güvence almadan çekmenin bedelini ödeyenlerden bir özür dileyin hiç lmazsa.siz değilmiydiniz 3 aylık blanço milat diyen bunları sorgulamaktan niye rahatsız oluyorsun.küçük yatırımcıya ümit veren siler değilmisiniz sonuç ortada elle tutulur ne elde edildi bunu srgulamaktan niye rahatsız oluyorsun.evet davada hata ettik şirkette bizi kandırdı demek zormu kandırılmak herkesin başına gelir.
    hisse miktarım ise sizinkinin 3 te biri kadar ve tutuyorum.merakınız gitmiştir herhalde
    iyi akşamlar başka cevap yok ne yazarsan yaz

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    aslı astarı olmayan çıkarımlar yapmak marifetmidir.küçk yatırımcının birliğini bozmak olarak anlıyacağına davayı hiç bir güvence almadan çekmenin bedelini ödeyenlerden bir özür dileyin hiç lmazsa.siz değilmiydiniz 3 aylık blanço milat diyen bunları sorgulamaktan niye rahatsız oluyorsun.küçük yatırımcıya ümit veren siler değilmisiniz sonuç ortada elle tutulur ne elde edildi bunu srgulamaktan niye rahatsız oluyorsun.evet davada hata ettik şirkette bizi kandırdı demek zormu kandırılmak herkesin başına gelir.
    hisse miktarım ise sizinkinin 3 te biri kadar ve tutuyorum.merakınız gitmiştir herhalde
    iyi akşamlar başka cevap yok ne yazarsan yaz
    Hocam bakin suyu bulandirmaya devam ediyorsunuz

Bu grup kuruldugunda hisse fiyati 18 kurustu, diger yaptiklarimizi zaten paylastim....

Elle tutulan %100 bir artis yeterli mi?

Yada gk yapmayan bir sirketin gk yapmasi

Yada denetcinin gorus vermedigi bir sirketin gorus almasi

Hocam bizim amacimiz sureci kisaltmak... Cagri varsa cagri, yoksa spk cagridan onceki durumuna bu hisseyi getirmek zorunda bunu savunuyoruz...

Ya cagri olacak ya da cagri onceki haklar verilecek...

Asli astari olmayan cikarimlari maarifet yapan sizsiniz hocam... Sonra da ironi diyorsunuz... Bakin size yapildiginda isyan ediyorsunuz...

Ironi hocam ironi

Mahkeme konusu hala o sizin gorusunuz yuzlerce kez yaziyorum ama bir turlu anlasamiyoruz...

3 aylik bilancoda 2 finans borcu yapilandirilmis ve doviz borclarinin bir kismi tl ye cevrilmis...

Bu olumsuz mu???

Yapmayin hocam bir yatirimci olarak sirketi degerlendirmek olumlu veya olumsuz bunu da sanki flash habermis gibi paylasiyorsunuz...

3 aylik bilanco ile ilgili elestirilerimide okuyabilirsiniz gecmiste mevcuttur... Ne yazacaginizi sasirdiniz...

Ki ben her zaman bilancolarda keyiflerine gore islerine gore gonderiyorlar diyen kisiyim....

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by madyes Yazıyı Oku
    frecell hocam davanın öne cekilmesi için yazdıgnız dilekçenin bi nusrasını burada paylaşında bizde gönderelim süreçin hızlanması adına çorbada tuzumuz bulunsun lütfen yayınlarmısınız hocam gönderelim
    ...arada kaynamasınn katkımız olsun sürece hocam

4.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam bu ironilerin ardi arkasi kesilmiyor nedense...

Dava ile ilgili soylediklerim yalan mi gercek mi danistaya bir daha giderseniz gorursunuz...

Ben sizinde yaptiklarinizi her zaman takdir ettim... Ancak ne kadar yasiniza, bilginize, cabaniza saygi da duysak elestiride de sonsuz bir limitiniz olamaz...

Eger ki ironi ise bizde ironi yapariz...

Senaryo ise bizde senaryo kurariz...

Eger elestiriyorsaniz elestirilirsiniz...

Tahammulunuz yoksa veya elestiriye acik degilseniz, elestirmeyeceksiniz...

O yazinizdan yeni gelen bir yatirimci nasil ironi olarak algilayacak...

Bunun adi ironi degil suyu bulandirmaktir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dilekce örnegini paylaşın lütfen. hocam gönderelim bizlerde danıştaya süreci hızlandıralım 5 yıldır bekliyoruz

5.  Alıntı Originally Posted by madyes Yazıyı Oku
    ...arada kaynamasınn katkımız olsun sürece hocam
    Hocam özelinize gönderdim

6. Hocam bunun forumlarda ve bizim gruptada çalışması yapılmıştı. Onun için sadece sizin özelinize gönderdim. İnş sonuç alırız...

7. hocam yazdıgınız dilekce sonuç alırsınız fakat küçük yatırmıcı sonuç alırmı bilmiyorum yazdıgınızı dilekceden malisef yanlış yapmışsınız

8.  Alıntı Originally Posted by madyes Yazıyı Oku
    hocam yazdıgınız dilekce sonuç alırsınız fakat küçük yatırmıcı sonuç alırmı bilmiyorum yazdıgınızı dilekceden malisef yanlış yapmışsınız
    Hocam çağrı sürecini biliyor musunuz bilmiyorum ama...

biliyorsunuz ki idare, bölge idare, danıştay ve temyiz mahkemelerinde ilk başta çağrı yapılmalı kararı verildi. Ve hakim ortak karar düzeltmeye götürdü (Şu anda karar düzeltme davaları kaldırıldı) ve iki belge eklenerek buradan çağrı yok kararı çıktı...

bu sefer çağrı var diyen idare mahkemeleri bu 2 belgeye istinaden çağrı yok kararı vererek karar düzeltmeye uydular...

ve en son yine karar düzeltmeye geldik...

Normal şartlarda yani karar düzeltme genelde %99 diğer kararlara uyar...

şimdiki şartlarda çok büyük ihtimal çağrı yok kararı çıkabilir. Yada spk bu sefer iki evrak koyar belki döndürebilir...

biz büyük ihtimalden gidersek... yani çağrı yok denilecekse...

Bu sefer SPK'ya kardeşim sen çağrı var dedin...

şirketin elini kolunu bağladın... hatırlarsanız denizbanktan (refinansman) kredi bulmuşlardı çağrı şartı olduğundan bu krediyi kullanamadılar. kredileri kullanamadığı için borçlarını ödeyemedi....icralar geldi... hatta bir oteli kaybettik...

Bu sefer BİST icralar gelince yakın izleme pazarına aldı... yani bunlar ardışık olaylar....

eğer çağrı kararı çıkmazsa bu sefer spk'ya bunları soracağız... senin yüzünden çağrı var diye ky'ler ifa davaları açtı... aç dedin

masraf yaptılar...

bunun hesabını sormayalım mı hocam...

onun için diyoruz şu anda biz sanki çağrı yok kararı gelecekmiş gibi çalışıyoruz. ha gelirse zaten sorun yok

Sayfa 729/964 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •