Sayfa 61/580 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 481 - 488 arası.

Konu: YATAS - Yataş

4.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Patron alımlarını Ak Yatırım üzerinden mi yapıyordu? Yanlış hatırlamıyorsam öyle olması lazım. Acaba almış olabilir mi yine...

5.  Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Patron alımlarını Ak Yatırım üzerinden mi yapıyordu? Yanlış hatırlamıyorsam öyle olması lazım. Acaba almış olabilir mi yine...
    benim bildiğim akyatırım üzerinden alıyor ortak. patron yüklü olarak 2-2.5 bandından sonra 4 şimdide 7 ve üzeri almaya devam ediyor.

6. Yakında kimin aldığı isim olarak belli olacak zaten. Patron işi biliyor. Bunu fiyatlar düşünce Murat Ülker de yapmıştı. Doğru yapıyor bence.

Bu arada ky yi zora sokacağını sanmam. Neden? Çünkü ben kağıdın bugüne kadar olan performansı üzerine analiz yaptım kendi çapımda ki ben kimim ki. Burada o kadar üstad varken beni mi dinleyecekler? Sanmam.

Dolar alma konusunda ise bunu Anele de yapıyor ki işlerini yurtdışına kaydırdı. Böylelikle zaten döviz kazanıyorlar. E Yataş'ın da hedefi yurtdışında büyümek daha çok. Açıklamaları okudunuz. Mantıklı bir hareket. O yüzden döviz hareketleri öyle çok etkilemez bence.

Benim kişisel fikrim bu kağıdı alanlar üzülmez. Aksine halay uzmanı dahi olabilir. Tekrar edeyim ki bu benim kişisel fikrim.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

7. .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    tam 9,33 ölçtüm. çok hassas olamadım; 9,35te olabilir.
    ha 3 ha 5.
    3ün 5in hesabını yapmaya gerek var mı ki
    Sn.Cok400; Sizce de düşündüğümüz seviye flama formasyonunun üst çizgisi olmayabilir mi? Daha hızlı hareket etmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Acaba farklı bir grafik oluşturuyor olabilir mi? Sizin düşünceniz nedir?

Sayfa 61/580 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •