Originally Posted by
cashhflow
Sonuç çok iyi çıkıyor neden kötü sonuç çıkaracağını varsaydınız? Birde para atma deneyine katılıyorum ancak sizlerdeki sistemler farklı periyotlarda da iyi çalışıyor mu? Deneyimleriniz çok bu konuda bildiğim kadarıyla değerlendirmenizi rica ederim. Teşekkür ederim.
iyi çalışması görece bir beklentı yani ne kadar puana iyi diyeceğinize bağlı ama totalde karlı puan üretiyor tabiki.
sermaye birleştirme olayını ben kullanıyorum farklı bır bıcımde bununla ilgili excelde denemeler yaptım.
çok sık işlemde verimlilik güzel az işlemde verimlilik kötü çıkıyor.
sisteminizin mantıgı biraz önemli gerçekten optimize bir sistemmi yoksa hemen hemene her harekete karşı duyarlı bir sistemmi vs gibi birçok durumu var
bu biraz tecrübeyle alakalı tarif etmesi zor bır durum aslında cogu durumu yasayarak görüyorsunuz örnegın gaplerde veya sert düşüşlerde sistem bir hareket yapıyormu.
ne biliyim ne kadar puan yatay harekette sistem zarar etme eğiliminde vesaire baya detaylı bir konu.
20 30 sinyal görünecek sekılde fotograf çekersenız sisteminizin ne tarz hareket ettiğine bakabılırız.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri