Sayfa 212/346 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
Arama sonucu : 2767 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

2. PASTA...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

3. YA KULPu tamamlamak için 7 ye gidecek (öncesinde daralan üçgeni yukarı kırmalı ) / ya da 5 e incek (daralan üçgeni ve trend desteğini aşağı kırmalı )...

Ucuna geldi... Grafik saatlik dolayısı ile yarın/ öbür gün niyeti belli olur...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

4.  Alıntı Originally Posted by orbus Yazıyı Oku
    dediğimiz gibi indes daha iyi olacak gibi. teb ytırım dgate 5,80 indes te 12 hedef vermiş. bugun 5,50ler test edilebilir. bilançoda cok başarılı olmayacak gıbı. bence yukselişler artık satış fırsat tabı bolge haberı herseyi terse cevirir.
    ytd
    Bölge haberi ne demek acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Dostum kağıt mis, evladiyelik, sadece sabır, ben 130 bin lotla bekliyorum, kekomda 20 bin," kar yavrum kar " demiş atalarımız, sadece sabır...ytd...
    Bu kadar rahat olmana şaşırdım, maliyet ne kardeş?

6. buranın muhabbetçileri artmış şöle yavaştan biz kenara çekildik size kolay gelsim...saygılar...
    Bu imza benim deeel...

7. Türk telekom un 3 dist var. Bunlardan biri ile sözleşme yenilememe durumu var ve bu yenilenmeyen sözleşmenin bölgesini dgate alabilir beklentisi 20 yi göstermişti hisseye. Ama bunu yazan analisti tanıyorum ve boş biri. Zaten şirketten de bunla ilgili haber gelmemişti. Belki o haber gelirse hissenin çehresini degistirir

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by HobimBorsa Yazıyı Oku
    Bu kadar rahat olmana şaşırdım, maliyet ne kardeş?

3 aracı kurumdan karışık maliyetler hesaplayınca 6.04 gibi çıkıyor....tabi vade farkını hesaplarsan 6.20 gibi...ytd...senin hobin borsa benim hobim dentı.....

Sayfa 212/346 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •