Sayfa 87/1230 İlkİlk ... 37778586878889971371875871087 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 689 - 696 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sinyal güzel çalışmış diyecem de korkuyorum��
    Hocam sen bana diyorsun bende sana ikimizin arasında Diğer arkadaşlar farklı anlamlar çıkarmasın.

Burası sadece cautionary Hocam için özel yazılmıştır. " Hocam dahada ileriye gideyim sinyal mükemmel çalışmış ""

10,80 kırılırsa hocam sizin nazar değecek, DOLAR sabah piyasayı vurabilir buda sebebi olabilir.

Saygılar

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    SODA ve HEKTS biraz daha duserlerse guzel giris firsati verirler.
    Syg,
    Katılıyorum ve kısa bir süredir bir avcı edasıyla bekliyorum avı ayağıma getirecekler sanırım[emoji106]

3.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Sn Cautionary;

Sizin tabirinizle sidik yarıştıracak değilim; istemiyorum demenize rağmen ikidir bu yönde mesajlar atıyorsunuz, böyle tahrik olmam ancak burada topluma karşı sorumluluk var bir nevi, insanlar bunu doğru kabul edip kullanabilir diye yazmak zorundayım.

EMA dediğiniz şey n günlük fiyatın bir fonksiyonu, yani EMA'nın artması için son dönemki fiyatın artışı gerekli. Dolayısıyla grafik böyle olmak zorunda. Fiyat artışının EMA'yı arttırdığı kesin ancak nedenselliği terse çevirdiğinizde test etmek zorundasınız. Bunun da fazla teorisi, pratiği yok bu bir zorunluluk. Yapmam diyorsanız keyfiniz bilir, kahyası değilim. Fakat burada mükemmel, güzel vs çalışıyor diyecekseniz her seferinde olması gereken şekli yazacağım.

Üslup da biraz sert olmuş olabilir ancak konunun geçmişinde aldığım yanıtlar bunu gerektirdi, forumun geri kalanından özür dilerim.

Saygılar.
    Sn Miriel

Cautionary hocam kullandığı bir yöntemi bilgi vermek amacıyla açmış olduğu bu başlık altında bizimle paylaşmış . Endekstede çalışır hissede de çalısır gibi herhangi bir iddiası olmamıştır. Bu durum tamamen cautionary hocam ve ben arasında geçmiş bir konuşmadır.Ben kendisine uygun olduğumda hisse bazında da bakacağımı söyledim. Kendisi bakıp buraya kendince yorumlayarak grafiğini koymuş. Bu konuşmayı biz özelden de yapabilirdik. Buradan yapmayı tercih ettik.

Cautionary bandı hipotezini birazda şaka amaçlı şahsına karşı ben kullandım. Hala sözümün arkasındayım. Bu benim için artık bir hipotezdir. Ben kendi bakış açımda bakarım yorumlarım. Tüm kişisel yorumlamalarımızın bilimsel açıklama zorunluluğu veya ispat zorunluluğu yoktur. Adı üstünde yorumdur. Ne benim ne de cautionary hocamın bunun bir hipotez olduğunu sizlere savunacak değiliz, Adı üstünde yatırım tavsiyesi değildir. Size uygun değilse önemsemezsiniz olur biter.

Eminim siz daha iyi bilir açıklarsınız, Teknik Analizde eğer kullanılan bir indikatör her durumda çalışmış olsaydı diğer indikatörlere ihtiyaç olmazdı değil mi ? O zaman, herkes tarafından kabul görmüş tek bir indikatörün olmaması aslında tüm indikatörlerin sadece bir işaret olduğu lakin devamında kesinleşmiş bir sonuç olmadığıdır. Bu durum böyleyken, benim Cautionary bandı hipotezi dediğim olguda, benim yorumuma göre bazen mükemmel çalışacak, bazende çalışmayacak, belki bir hissede daha uygun olacak, yatay giden hisse için çalışmayacak yada sizin yorumunuza göre hiçbirinde çalışmayacak, önemsiz olacak. Hepimiz kendi yorumlarımızı yapıp yolumuza devam edeceğiz.

Ben şahsım adına Cautionary hocamdan çok şeyler öğrendim. Herşeyden önce bakış açımı değiştiren kişilerden birisidir, diğeri Dudu Hocamdır. Cautionary Hocamın başlığı tartışmalar sebebiyle kapandığında hepimiz üzüldük. Cautionary Hocamın çağrısı üzerine sadece izlerken, yorum yapma zorunluluğu hissettiğimden geldim kendimi tanıttım sizlere, eminim şu anda bile sessiz çoğunluk bizim bu yazışmamızı okuyacaktır. Ben şahsım adına sizden de bir şeyler öğrenmek isterim. Ben sizden alacaklarımı da kendi süzgecimden geçirir onlardan faydalanırım.

Hep beraber bol kazançlar dilerim.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

4. Sevgili batu34,

Mesele anlaşıldı, önümüze bakalım artık...dediğin gibi, herkes her yazılandan faydalanacak diye bir kural yok.

5. Mesajı silmeye karar vermiştim ancak yarım saat sonra alıntı gelince bulunmalı diye düşündüm.

Sn Cautionary;

Sizin tabirinizle sidik yarıştıracak değilim; istemiyorum demenize rağmen ikidir bu yönde mesajlar atıyorsunuz, böyle tahrik olmam ancak burada topluma karşı sorumluluk var bir nevi, insanlar bunu doğru kabul edip kullanabilir diye yazmak zorundayım.

EMA dediğiniz şey n günlük fiyatın bir fonksiyonu, yani EMA'nın artması için son dönemki fiyatın artışı gerekli. Dolayısıyla grafik böyle olmak zorunda. Fiyat artışının EMA'yı arttırdığı kesin ancak nedenselliği terse çevirdiğinizde test etmek zorundasınız. Bunun da fazla teorisi, pratiği yok bu bir zorunluluk. Yapmam diyorsanız keyfiniz bilir, kahyası değilim. Fakat burada mükemmel, güzel vs çalışıyor diyecekseniz her seferinde olması gereken şekli yazacağım.

Saygılar.
    Son düzenleme : Miriel; 01-08-2018 saat: 23:59.

6. Ben horoz un felsefesini benimsemiş durumdayım...benim açımdan sorun yok.

7. Tam alım yapılacak gün, vade en az 2-3 yıl olmalı tabi��

Portföye x tl Arçelik ekledim 12 dem...11,5-11-10,5-10-9,5 ve 9 sonraki alim seviyeleri...x tl olacak her alım...gelirse tabii ki, gelmezse yukarı yönlü oluşur maliyet.

8. Şu topikte bile tartışma çıkarılmaya çalışılıyor ya şaşıyorum. Ben de sessizce takip ediyorum tartışma gereksiz bence bilgi paylaşımına devam[emoji106]

Sayfa 87/1230 İlkİlk ... 37778586878889971371875871087 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •