Sayfa 531/1023 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bende biliyorum ülkenin bu duruma gitmesinin belki başkalarından daha az ama eni sonu benide kötü etkileyeceğini DE ne yapmamız bekleniyor bizim gibilerden? Cürmüm kadar yer yakan benim Dolarlarımı sisteme sokup AÇ CİĞERCİ kedilerine vermem mi bekleniyor işlerin düzelmesi için ? Sorumlular belli , kimin şikayeti varsa gidip onlardan hesap sorsun, işleri mok edenler işleri düzeltmekle mükelleftir bu kadar basit.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bir dönem FX de ilem yaparken USDTRY için exotic currency pairs diyorlardı ..Minor daha güzel bir ifade olmuş
    Tayland daki,karibiklerdeki avratlara exotic diyorum.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567

Egzotik para birimi ise dünya üzerinde daha az işlem gören, yüksek risk ve dalgalı pariteleri ile risk seven yatırımcılar tarafından tercih edilir.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Hadi bizim gibi baykuş ! güzellemesi yapanlardan çözüm bekleyenlere bir çözüm önerim var, YİD yap işlet millete daya sistemiyle köprü yapan YANDAŞ betonculara devlet köprüden geçmeyen otoların parasını vermeyi durdursun, geçiş ücretlerinide 4 den Tl ye çevirip sabitlesin . Var mısınız yok musunuz ? Hodri meydan, alın size çözüm için atılacak adımlardan biri, yap bunu bende sisteme Dolar sokup Tl ye çevireyim yoksa başka kapıya kim yediyse o versin size Dolarları.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Doları yoktu..
    Tl ciydi..

Ama esnaftı..
    Üreticiydi..

Dolar arttı diye seninen dolarcıları üzecek haberi vardı..

Bugün ürettiği tüm ürünlere hammadde zammından dolayı %15 zam yapmıştı..

Bu da benim hikayem..

gemi batıyor ve kimisi cebinde dolarla denizin ortasında can yeleği ile kalacak kimisi cebinde tl ile..bu gerçeği atlayıp doların yükselişine sevinenlere gelsin bu mesajım..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ciron azalmıyor ve sıfır tahsilat sorunu yaşıyosan neden sadece %15 yapıyorsun zammı? dayasana %200?

inanmayın şu herife şirketim var diye yalan söylüyor. Kartonsan üzerinden bi manipülasyon peşinde başka başlıklarda da mesaj olsun diye abuk subuk yazıyor.

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    ciron azalmıyor ve sıfır tahsilat sorunu yaşıyosan neden sadece %15 yapıyorsun zammı? dayasana %200?

inanmayın şu herife şirketim var diye yalan söylüyor. Kartonsan üzerinden bi manipülasyon peşinde başka başlıklarda da mesaj olsun diye abuk subuk yazıyor.
    İnanan kim ? Dassak gecenle dassak geceriz...

Türkiyede hiç bir sektör yoktur ki DOLARDA bu artış olurken kötü etkilenmesin . Haa! %75 ve üzeri ihracat yapıyorsundur tahsilat sorununda yoktur o zaman tamam kral sensin. Hele öyle küçük çaplı kobi, ithalata dayalı mamul üreten firma isen, malıma Dolar arttıkça zam yapıyorum bu işten etkilenmiyorum demek AVCI HİKAYESİDİR. Tahsilat yapamıyorum ama kamyon kamyon mal gönderiyorum diyorsan bende isterim senden 1 kamyon mal.

Sayfa 531/1023 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •