Sayfa 96/1230 İlkİlk ... 468694959697981061461965961096 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 761 - 768 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    ben buradaki diğer bir çok arkadaşın aksine sembolik alımlar yapıp temelde dolar ve altında bekliyorum.

aylar sonra ilk defa aldığım hisseler ne durumda diye baktım, 15% eksideyim.

işin komiği ANHYT de en büyük zararım var fakat hisse niye dramatik düşmüş internette (hisse.net dahil) bilgi bulamıyorum.

FROTO da beklediğim fiyatlardan halen çok uzak.

otomotivde işler beklediğim gibi sarpa sarmaya başladı.

büyük filo kiracılarından Fleetcorp battı yanında onlarca galerici götürdü, otomotivde çalışan arkadaşlarım yedek parça toptancılarının ciddi tahsilat sıkıntısı yaşadığını söylüyor.

diğer bir kulis bilgisi ise çok büyük bir lüx araba mağazasının muhtemelen ay sonunu göremeyeceği yönünde.

sonumuz hayrola, karanlık günler geliyor.
    Otomotiv sektörü ihracatta iyi iç pazarda ise her ay düşüyor.Hükümetten ötv indirimi gelmez ise ülkemizde otomobil üreticileri toplu işçi çıkarmalara başlar.Ihracat ile yoluna devam ederler.Halkın alım gücü düştü faizler yüksek böyle bir ortamda otomobil satışı beklenen oranları yakalayamaz.Ford ve tofaşın ihrac ettiği ürünlerde sıkıntı yok sözleşmeleri en az 2021 yılına kadar sorun gözükmüyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bilançolar gelmeye başladı.

Portföyümdeki egeser güzel bilanço açıkladı...%13 yukarıda...bu akşam da 4 gözle petkim ve brisa yı bekliyoruz

Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Otomotiv sektörü ihracatta iyi iç pazarda ise her ay düşüyor.Hükümetten ötv indirimi gelmez ise ülkemizde otomobil üreticileri toplu işçi çıkarmalara başlar.Ihracat ile yoluna devam ederler.Halkın alım gücü düştü faizler yüksek böyle bir ortamda otomobil satışı beklenen oranları yakalayamaz.Ford ve tofaşın ihrac ettiği ürünlerde sıkıntı yok sözleşmeleri en az 2021 yılına kadar sorun gözükmüyor.

Tofaşta rakamlara bakarsak zaten personel azaltma mevcut açıkçası hesap yaparken iç piyasaya yok saydım. Ancak benim merak ettiğim bu otomotiv şirketlerinin verdiği kredilerin durumu ne ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bilançolar gelmeye başladı.

Portföyümdeki egeser güzel bilanço açıkladı...%13 yukarıda...bu akşam da 4 gözle petkim ve brisa yı bekliyoruz
    Kordsa için görüşünüz mevcut mu iş yatırım listesine eklemiş

O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kordsa için görüşünüz mevcut mu iş yatırım listesine eklemiş

Kordsa zaten portföyde...hatta portföyün as oyunvularından...sembolik olarak bulunan bir kaç hisse hariç portföyü tekrar yazıyorum...uluse, brisa, petkim, pegasus, kordsa, aksa as oyuncular.

aksa, arçelik, brisa, doas, egeser, kordsa, petkim, pegasus, poltk, uluse

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kordsa zaten portföyde...hatta portföyün as oyunvularından...sembolik olarak bulunan bir kaç hisse hariç portföyü tekrar yazıyorum...uluse, brisa, petkim, pegasus, kordsa, aksa as oyuncular.

aksa, arçelik, brisa, doas, egeser, kordsa, petkim, pegasus, poltk, uluse
    Aksanın bilançosunu merakla bekliyorum portföyünde olan bir hisseydi bir önceki bilanço gelmeden 16lı rakamlardan satıp sodaya geçmiştim fiyatı 11lere geldi takipteyim bakalım bilançosu nasıl gelecek fiyatı bence uygun bir hisse ve temettü verimi fena değil. Yeni geliştirdikleri modacrilik elyaf ürünü ve liman projeleri var halihazırda geleceği parlak bir şirket tekrardan portföyüme alabilirim gidişata göre.

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tofaşta rakamlara bakarsak zaten personel azaltma mevcut açıkçası hesap yaparken iç piyasaya yok saydım. Ancak benim merak ettiğim bu otomotiv şirketlerinin verdiği kredilerin durumu ne ?

Otomotiv şirketleri kredi vermiyor ki.Anlasiyor banka yada finans kuruluşuyla alıcılara kredi sağlıyor.

8. Ben 2016 Ağustos da sıfır faiz kampanyasindan yararlanarak araba almıştım . Reno nun anlaşmalı finans merkezinden almıştım krediyi.
    O zamandan bu zamana arabanın liste fiyatı yüzde 70
    Mazot fiyatı yüzde 55 arttı.

10 sene daha araba falan almam sanırım.

Abdülselam Özatak
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 96/1230 İlkİlk ... 468694959697981061461965961096 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •