Sayfa 863/948 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by mmgezen Yazıyı Oku
    İnşallah ABD görüşmeleri olumlu geçer ve tatlıya bağlarlar da, eğer iyi bir bilanço gelirse gume gitmezzzz

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyi geçse bile grafiğini incelediğimde çok yavaş bir hisse silver patronun o kadar teşvik almasına rağmen, o kadar parayı ne yapacağını söylememesi bile silverın henüz istenen kurumsal yapıda olmadığı açık. Bana silver bir zamanlar kareli hatırlatıyor, aylarca beklerdim bir kaç kademe sonra satardım, al sat yaptım 1.80ler de sonra bir bıraktım elini uçtu gitti. Silverda da benzer bir durum var gibi geliyor bana şartlar olgunlaştığı zaman karel olur mu bilmem ama bir çok uyduruk hisseye göre daha kaliteli olduğu aşikar

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mmgezen Yazıyı Oku
    Yarın sabah bilanco açıklanacak. Son hamleler artık. Sabah ak kara çıkacak ortaya. Umarım pozitif bir etkisi olur hisse fiyatına. Hissenin bir kaç gündür düşmesi açıkçası beni umutlandırdı. Eğer yükseydi, bilancoyu fiyatlayacakti ve muhtemelen de yarın beklenti bittiği için patlatirlardi. Ama bilanço öncesi hissenin düşmesi iyi bir bilanço gelirse yukselebilecegi algısı yaratıyor ben de. Tabi burası BIST ve SİLVER her an herşey olabilir. Kağıt geçen yıla göre 2 kat kar açıklar hisse düşer, tam tersi olur hisse tavan çeker. Bu işler hiç belli olmaz....Herşeyin hayırlısı....

Bu akşam gelmezse yarın seans sonrasına kalır bilanço. Yarın gece yarısına kadar vakti var göndermek için.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. Sanayi şirketlerinin karları gayet iyi geliyor bu da bana epey umut veriyor üstüne teşviğin olumlu etkisiyle süpriz bir kar gelebilir,piyasa şu an olumsuz bilançoyu fiyatlıyor gibi geliyor bana...bilançoya tepki veren bir hisse -1 milyon zarar yazdığında %12 düşmüştü yanılmıyorsam 4-5 milyon karda iyi bir sıçrama beklerim açıkçası...
    Özetle silverdan daha küçük ölçekli ve devlet teşviği olmadan güzel karlar açıklayanların yanında kötü performans bir bilanço karşımıza çıkarsa burnuma pis kokular gelir...
    Son 1 yılda defalarca bloomberg tv’ye çıkıp insanlara şirketini öven ve k.y’ya ümit pompalayan MUSTAFA LAÇİN sözünün arkasında durmalıdır!!!

4.  Alıntı Originally Posted by klmno Yazıyı Oku
    İyi geçse bile grafiğini incelediğimde çok yavaş bir hisse silver patronun o kadar teşvik almasına rağmen, o kadar parayı ne yapacağını söylememesi bile silverın henüz istenen kurumsal yapıda olmadığı açık. Bana silver bir zamanlar kareli hatırlatıyor, aylarca beklerdim bir kaç kademe sonra satardım, al sat yaptım 1.80ler de sonra bir bıraktım elini uçtu gitti. Silverda da benzer bir durum var gibi geliyor bana şartlar olgunlaştığı zaman karel olur mu bilmem ama bir çok uyduruk hisseye göre daha kaliteli olduğu aşikar

Dediğiniz gibi kurumsal bir yapı olsa şimdiye kadar haberler havada ucardi. Bakın sasa ya durmadan haber pompalaniyor. Bugünkü hareketi gelen haberler sayesinde oldu. 1,5 ay geçmiş teşvik onaylanali tık yok şirketten. Şirket bu anlamda tirt yani. Bir halt yapmayacaksan ne diye teşvik başvurusu yapıyorsun ki? Bence yarın sabah bilanço açıklanır. Kazanckapisinin tespiti doğru şirket bilançoya mutlaka olumlu olumsuz tepki veriyor. Geçen yıl 6 aylık kar 3.096.000 TL gelmiş. Konsolide 4.910.000 TL gelmiş... Umarım teşvigi dahil ederler + silver ev gereçlerinden gelen 2,5 milyon + KDV lik para olacak, bir de 2-3 milyon kar aciklasa kral olur.... Herkese yarın için güzel ve bol kazançlı bir gün diliyorum😎😎😎😎

5. Tabi ilk ceyrekteki 1,3 milyonluk zarar unutulmamalı. Yani -1,3 milyonla geriden geliyoruz.

6. Geleceği uzun vadede güzel bir şirket ancak sorun son dönem yapılan demire vergi arttırımı ve doların yükselişi döviz bazında negatif olabilir, borçlanma kısmında ama onun dışında aslında güzel bir beklentim var benim. Devlet batık şirkete verecek değil herhalde teşvik. Sabreden uzun uzun vadede kesin kazançlı çıkar ama yarın bu bilanço kısmında endeks yüzünden korkmuyorum desem yalan olur

7.  Alıntı Originally Posted by klmno Yazıyı Oku
    Geleceği uzun vadede güzel bir şirket ancak sorun son dönem yapılan demire vergi arttırımı ve doların yükselişi döviz bazında negatif olabilir, borçlanma kısmında ama onun dışında aslında güzel bir beklentim var benim. Devlet batık şirkete verecek değil herhalde teşvik. Sabreden uzun uzun vadede kesin kazançlı çıkar ama yarın bu bilanço kısmında endeks yüzünden korkmuyorum desem yalan olur

Wallaha götürmeye niyetleri varsa endeks falan dinlemezler. Bu hafta bir çok kağıt gitti, endeks + kapadikca bizimki - kapadı. Bir önceki hafta da tersiydi. Döviz kuru şirketi ne kadar etkiler bilmiyorum ama dediğiniz gibi negatif yansıtabilir. 6 aylıktan 5 milyon TL kar gelsin yeter🙄🙄😉😉😁😁

8. Benim bu saattén sonra beklentim bilancodan ziyade şirketin kurumsallaşma yönünde artık birtakım adımları atması gerekliliğini göstermesidir.Eminim bu teşviğe birçok firma başvurmuştur.Eger silvercana nasıp olduysa ilgili kurumların ince eleyip sık dokuması sonucu verdigi kararlar ve firma hakkinda olumlu dusunceler sonrasi gerceklesmistir diye dusunuyorum.Gecmis dönemlerde de belirtmiştik tv.reklamlarinda artık boy göstermesi lazım bence boylece toplum nezdinde olumlu bir intiba oluşturmalıdır.Ayrica pazarlama firması ile alakali da geçmiş dönemlerde belirttiğimiz gibi gerekli ayrışmayı göstermeli ve kar ana şirkette kalmalıdır.Yarin inşallah bereketli ve kazançlı bir hareketin başlangıcı olması dileğiyle tüm ortaklara iyi geceler.

Sayfa 863/948 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •