Sayfa 770/1023 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Neyse kenefi kenefle ilgilenenlere bırakalım, damat bugün yapacağı acil eylem planı sunumunu daha ileri saate ertelemiş. Hadin bakalım shortçular basın paraları damada bellimi olur adamın lafları güven telakki kabul edilir , bir lafıyla Doları belkide 1 TL ( yok doğru yazdım 100 krş) düşer sizde abad olursunuz kim bilir ... Yetmez ama Evet Dolarda yükseliş kaçınılmaz... Ama kayınpeder yine onların Doları varsa bizim allahımız var demeyi sürdürür o zaman ... yı yersiniz demedi demeyin.

2. vakıfbank şuan
    Alış - 5.77
    Satış - 6.17

en son böyle makasın geniş olduğu bir durum gördüğümde MB akşam saatlerinde faiz arttırımı yapmıştı. Birşeyler olacak bugün. Yatıp uyumazlar cuma
    40 kuruş fark mı olur.Akşam 6dan sonra bile 20 kuruş.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Borsa kenefinde kaç hisse işlem görüyor ? Prim yapanlardan Petkim % 17 çıkmış siz de ondasınız , en ucuzdan ben aldım en tepeden ben sattım %17 bir günde cebe attım diyorsanız zaten başka piyasalara girmeye gerek yok en güzel, en iyi kağıdı ben bilirim en dipten ben alırım en yüksekten ben satarım diyen borsacı için DOLAR bir günde %12 prim yapmış hikaye. Kazancınız daim olsun bol kazançlar.
    Ben petkimde değilim.Borsayı bilen her vatandaş sizin yazdığınız olayın olamayacağını en azından devamlı olamayacağını bilir.Benim anlatmak istediğim borsada günlük yüzde 3 yüzde 4 kazançlar rutindir.Kayıplar da öyle elbet.Dövizde yüzde 3 yüzde 4 kazanç kayıp günlükte büyük olaydır.Kastım, borsa başka ruh haline sahip adamların işidir,kumarbaz olmak lazım,iyi oyuncu olmak lazım falan.Ben yıllardır borsada olduğuma batmadığıma karda olduğuma göre maddi anlamda bırakmak için nedenim yok.Ama çok vaktimi alıyor çok meşgul ediyor beni o açılardan aslında uzaklaşmak istiyorum elbet,ama dediğim gibi bir nevi bağımlılık,her borsacı da o bedeli öder toptan bırakanı da hiç görmedim valla.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    trollere gelene kadar ne paralar harcanıyor ankarada
    maliye bakanlığında çalışan bir tanıdık suriyelilere harcanan sözde 35 milyar $ ne kadarı yalan sence diye sormuştu..
    Adam dakika da 2000-3000 usd harcıyor yandaşları da öle , bu dakika hesabı ..saatlik falan değil....Her şeyi bahane edilerek paralar cukkalanıp yurt dışına istifleniyor....Neyse bizimde 3 liralık döner ekmek yiyip milyarlık adamları savunan %52 miz var....Demekki huzur ak çomarlıkta aç gezip kendini darı ambarında sanmak ve huzur bulmak böyle birşey.....

Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    "Marmara Üni. de ders vermişliği var" dese iyi abi, ders almışlığı var dedi
    Dersini almış ta ediyor ezber...
    Yok ablayım ben O yüzden galiba Emine'nin yüzü gerilsin diye ödediğimiz para bir de koluna taktığı 50 binlik Hermes çanta daha çok zoruma gidiyor
    Vay be ülkeyi batırdılar benim de kayışları kopardılar.

AKBANK an itibariyle

alım 5.9290
    satım 6.0290
    AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben petkimde değilim.Borsayı bilen her vatandaş sizin yazdığınız olayın olamayacağını en azından devamlı olamayacağını bilir.Benim anlatmak istediğim borsada günlük yüzde 3 yüzde 4 kazançlar rutindir.Kayıplar da öyle elbet.Dövizde yüzde 3 yüzde 4 kazanç kayıp günlükte büyük olaydır.Kastım, borsa başka ruh haline sahip adamların işidir,kumarbaz olmak lazım,iyi oyuncu olmak lazım falan.Ben yıllardır borsada olduğuma batmadığıma karda olduğuma göre maddi anlamda bırakmak için nedenim yok.Ama çok vaktimi alıyor çok meşgul ediyor beni o açılardan aslında uzaklaşmak istiyorum elbet,ama dediğim gibi bir nevi bağımlılık,her borsacı da o bedeli öder toptan bırakanı da hiç görmedim valla.
    Bu arada laf aramızda bende her zaman borsa kenefine bulaştım bende batmadım ama abad da olmadım. Elimde hiç bir tahtası kapanan hisse kalmadı ama bu Borsanın KENEF çukuru olduğu gerçeğini değiştirmez, ben onu bilir onu söyler milleti uyarırım.

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Çok boş bir yorum yamışsınız sn forumdaş.
    Hangi normal zamanmış o bankaların kasasında birkaç K döviz olmayan zaman ?
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Evet saçma ben 5.000-10.000 doları aynı gün içinde çektim haber falanda vermemiştim . Tamam şube sana 100 bin Dolar yahut daha üstünü haber vermeden aynı gün içinde veremez ama 5 , 10 rahatlıkla verebilir tabi şubeden şubeye değişir.
    Ankara ODTU Subesi yaklasik 7 bin Euro istedim. Istedigim tarihte hazirdi. Fakat 500'luk banknotlar halinde vermislerdi. Merkez Bankasindan bu sekilde geliyor demisti gisedeki gorevli. Makbuzla birlikte fiziki olarak yurtdisina cikarip Alman banka hesabina yatirdim. Bu Mayis ayinda cektim. Belki o anlik vardir yoktur bilemiyorum ama hep onceden haber veriyorum.

Saygilar.

Sayfa 770/1023 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •