Sayfa 900/1023 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Dolarım yok.Türk liram bana yeter.Şu yazılanlara bakıyorum hem nalına hem mıhına vuran şahsiyetler var.Para sen neymişsin demeden edilmiyor.YTD
    o zaman ne diye burada yazıyon ki neyin varsa orada yaz mesela tl varsa faize haram demiyorsan mevduat topiğinde yaz yada faizsiz sitem üzerine bi topik aç orada yaz
    doalrcıları emşgul etme
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by GN-z11 Yazıyı Oku
    Ödemeyiveririz.. yokki deriz. Zaten okadar parayı ödeyemeyeceğimizi biliyor olmaları gerekir.
    Zaten ödememizi istemiyorlar. Sürekli borçlu kalmamızı istiyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Vallahi bazen o gaz içimizdeki Dolarcıları dahi etkileyip kafa yapıyor , Dolar neyin shortluyorlar. Ayhan başgan ! bu taş sana haberin olsun.
    bir ay önce portföyün %15 i tl idi.. hiç kımıldamadım.. cuma kendiliğinden %10 a düştü. dolar bazında portföyün %5 i buharlaştı..

6,40 larda salla şurdan biraz dolar sonra alttan alır zararı kapatırsın dedim.. yemedi..

tl %15 ken 10 a indi diye teselli ediyorum kendimi..

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bende böyle düşünüyorum...
    Salacaktı madem neden tehditi açıklasın?

saygılar/başarılar
    İade edilen alman içinde ben burda olduğum sürece hapisten çıkamaz denmişti.

Başka söze gerek yok sanırım.

papazın kızının olduğu bir toplantıda trump adına bir adam konuştuydu. orada papazın kızına nasıl söz verildiğini bir izleyin o manyak trump papazı alacak ama nasıl alacak onu bende bilmiyorum.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bir ay önce portföyün %15 i tl idi.. hiç kımıldamadım.. cuma kendiliğinden %10 a düştü. dolar bazında portföyün %5 i buharlaştı..

6,40 larda salla şurdan biraz dolar sonra alttan alır zararı kapatırsın dedim.. yemedi..
    zaten mesele burada doalr alan kar etmek sadece tl oalrak parasının erimesini engeller
    3 günde ben 1.000 doalr zarar ettim tl de kalınca
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    İade edilen alman içinde ben burda olduğum sürece hapisten çıkamaz denmişti.

Başka söze gerek yok sanırım.
    Deniz Yücel olayında işler bu kadar ileri gitmemişti...
    Burda açıktan tehdit var
    Yaptırım var....
    Deniz Yücel olayında esen-gürleyen/saldıran bizim Reis di diye hatırlıyorum...
    Bu sefer savunmada...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by GN-z11 Yazıyı Oku
    Ödemeyiveririz.. yokki deriz. Zaten okadar parayı ödeyemeyeceğimizi biliyor olmaları gerekir.
    Evet derler diyebilme özgürlüğü var, ödemiyorsunuz diye asker gönderip kafana sıkacak halleri yok, onlar 100 yıllar öncesi işlerdi , şimdi tek kurşun sıkmadan bir ülkenin anasını belliyorlar üstünede o borcu yine sana seve seve ödetiyorlar bu arada olan ülkenin halkına oluyor , sarayda yaşayan yine yaşamaya devam ediyor ama halk mokunu çomaklıyor yıllarca.

insanlıktan çıkıyoruz. Yakaladıkları sığırı saniyeler içinde parçaladılar
    https://www.youtube.com/watch?v=upQiYND4oJA
    Venezuela'da halk öfkeli
    https://www.youtube.com/watch?v=bq9d5O0PfQ4

Sayfa 900/1023 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz