Sayfa 966/1023 İlkİlk ... 4668669169569649659669679689761016 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Son dakika. ..

Erdoğan'dan sanayicilere tehdit gibi açıklama
    Sanayicilere seslenen Erdoğan "Bilesiniz ki bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. Aksi takdirde B planını C planını uygulamak zorunda kalırım bunu da böyle biliniz" dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da yaptığı konuşmada sanayicilere seslendi.
    Erdoğan konuşmasında, "Milletimiz müsterih olsun. Özellikle sanayicilerimize sesleniyorum. Bankalara saldırarak oralardan döviz alma yoluna gitmeyin. Battık, bittik, işi sağlama alalım gibi yolllara tevessül etmeyin. Ederseniz yanlış yaparsınız. Bilesiniz ki bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. Aksi takdirde B planını C planını uygulamak zorunda kalırım bunu da böyle biliniz" dedi.

B-C planı acaba ne? sabit kur mu? Yeni müttefik olayımı ne?

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bankalardan döviz alalım gibi yollara tevessül etmeyin. B ve C planını uygulamak zorunda kalırım

Tehlikeli sözler .. Ah reis ah ..
    Yani döviz bürolarından alın deyo 😊

Sanayicilerin yüklü alımları için dedi,bence vatandaşla alakalı bir şey demedi.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Yani döviz bürolarından alın deyo ��
    ayaklı Çarşıya gidin diyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    adam bunu daha yeni yazmış

pozisyonu bu, bu da konuşturur adamı..
    dün gece kıkırdıyordu çünkü ona göre durum bu kadar vahim değildi.
    jetonu anca düştü
    şimdi saracak yer arıyor
    git kim doları yükseltiyorsa ona sar uyanık..
    Aynen hala pozisyonumu artırmayı düşünüyorum mevduat artı BIST dolarlar sizin kucaginizda kalacak siz bu devleti lahana sarması zannetiniz devlet yaşar koçum [emoji23][emoji23][emoji23]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Kardeşimin kayınpederi AKP İl Başkanı
    O söylemiş :Papazı salmamaya yemin etmiş Reis...
    Tüm il başkanlarına çelik yelekle gezmelerini söylemiş...

Çok ama ÇOK Önemli Not:Yukardaki gönderi tamamıyla hayal ürünüdür/atmasyondur....
    Yaşanan tartışmalara karşı örnektir...
    Duyum diye kamuoyuna pazarlanmaya çalışılan sallamasyondur...
    Yukardaki gönderiyi istesem çoğunuzun yutacağı şekilde çok daha inandırıcı hale getirebilirim,ama inananlar çıkar diye kısa kestim...
    Başka biri yazınca ben inanmam,ben kül yutmam sizde yutmayın......

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bankalardan döviz alalım gibi yollara tevessül etmeyin. B ve C planını uygulamak zorunda kalırım

Tehlikeli sözler .. Ah reis ah ..
    Ah reis gerçekten [emoji23] Bu kaçıncı şakan ama.
    A planın bile yokken B ve C nasıl inandırıcı gelecek. Artık müritlerin bile inanmıyor. Sen konuştukça 8-9 farketmez kaçtan bulursam dolar alasım geliyor.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Yani döviz bürolarından alın deyo 😊
    Hakikaten o anlama gelir bir yerde.Ne farkı var yani ,acaba bilmediğimiz bir ayrıntı mı var.Belki de sanayiciler çok yüklü alım girerse banka zorda kalmasın diye dendi o laf.

Sayfa 966/1023 İlkİlk ... 4668669169569649659669679689761016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •