Dolar 7 oldu ama ardı ardına iflas haberleri gelmiyor...
Kızmıyoruz değil mi?
Biz bunu istemeyiz zaten...
Çarklar döndüğü sürece/şirketler ciro yaptığı sürece iflas haberleri gelmeyecek...(standartın dışında)
Ne zamanki vatandaş harcamaz/harcayamaz hale gelince patır patır iflaslar gelecek..
Çünkü o zaman cirolar düşecek,bu faaliyet karlarına yansıyacak,şirketleri borçlarını çeviremez hale gelecek,zortingen olacaklar...
Önce geliri Tl ,borcu dolar olan ithalatçılar ve enerjiciler dökülecek...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
ABD Ankara Büyükelçiliği:
Papaz Brunson 15 Ağutos tarihinde ev hapsinden salınacak diye birşey dolaşıyor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
şirketlerin batmadığına kızanlarmı var? bence siz yanlış anlıyorsunuzdur. mesela benim kızdığım EMEKLİ, İŞÇİ, ESNAF VS İNSANLARIN HAYATI PERİŞAN OLUYOR..
tl de olan mevduatçının parası mum gibi eriyor.. mesela şöyle bir seçenek olsa; ŞİRKETLER BATSIN AMA İNSANLAR İŞŞİZ KALMASIN.. sokağa çıkıp BETERR OLUNNN. rahatlıkla derim..
zaten bütün problem modern dünya da şu oldu HERŞEY RAKAMLAR, ŞİRKETLER YANİ HERŞEY "PARA" insanı görmezden geliyoruz.. aslında insan akıl yolunda ilerlerken şirketleri ,teknolojiyi vs KENDİ YAŞAMININ DAHA KONFORLU OLMASI İÇİN YARATTI ama insanın KÖTÜ yanı insanları sınıflandırdı, fakir, zengin vs..
birileri herşey, bütün paralar benim olsun fakirler ölsün dedi.. BENİM TAKILDIĞIM NOKTALAR BUNLAR. YOKSA ŞİRKET BATSA BANANE, BATMASA BANANE. ŞİRKET İNSAN MI ÜZÜLEYİM?
birileri resmen dalga geciyor kur ile.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
İnanılmaz bir volatilite. Sabah 1 saniye içinde 6.8'den 6.69'u görmüştüm. Şimdi de çok benzer bir hareket gördüm. 7'den bir anda 6.60'a saniyeler içinde geldi. Saniyeler içinde tekrar 6.82
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri