Sayfa 42/1024 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İnanılmaz bir volatilite. Sabah 1 saniye içinde 6.8'den 6.69'u görmüştüm. Şimdi de çok benzer bir hareket gördüm. 7'den bir anda 6.60'a saniyeler içinde geldi.
    6.6 dan 7 ye atti tek hamlede..

2. dr bırakıldıgı yönünde bilgi vermişti, belkı dogrudur şimdi ön hazırlık yapıyorlardır

Noldu oyle bir anda 6 .66

4. bence faizi arttırmayacaklar, diğer bütün seçenekler kullanılacak (aklınıza gelen herşey)

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD Ankara Büyükelçiliği:
    Papaz Brunson 15 Ağutos tarihinde ev hapsinden salınacak diye birşey dolaşıyor ..
    Gerçekten bu is manipüle ediliyor .. Haber dogru değil gibi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. birşeyler olursa yüksekten alanlar ve karlı olanların çıkmasını tavsiye ederim ama yatırım tavsiyesi değildir

çok sert bir düşüş olabilir.. papaz salınırsa ki papazı bırakırlarsa her türlü tavize açık olacağız yani tavizler sürekli üst üste gelecek.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İnanılmaz bir volatilite. Sabah 1 saniye içinde 6.8'den 6.69'u görmüştüm. Şimdi de çok benzer bir hareket gördüm. 7'den bir anda 6.60'a saniyeler içinde geldi. Saniyeler içinde tekrar 6.82
    TV hic acmam, bir bakayim dedim Bloomberge, galiba yanlis gormusum diyecektim, o derecede!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    TV hic acmam, bir bakayim dedim Bloomberge, galiba yanlis gormusum diyecektim, o derecede!
    Eğer algoritma boşluk görüp döviz işlemlerine girdiyse ki onu andırıyor, merkez elini çabuk tutsa iyi olur. Hele bu algoritma kaldıraçlı başka işlemler yapıyorsa ciddi problem. Milletin önümüzdeki 10 yıllık rıskını alır götürür.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 42/1024 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •