Sayfa 49/1024 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ha bu projeler ekonomik durumu etkilemez diyorsanız ,o rakamları da bilmiyorsunuz araştırmamışsınız demektir.Bizi 25 yıl boyunca kira ödemek zorunda bıraktılar.Ekonomimizi baya baya etkiler.Neyse bugünler geçer.Şok kriz kısmı biter de kronik kriz devam eder.Nedeni de üretmeden harcamak derdindeyiz ,olmaz ,yanlıştır.Siz de mevcut sisteme yanlış demediniz o yüzden sizin ekonomik öngörülerinizi doğru bulmam imkansız.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eurobon getirileri sadece kupon faizine göre değil, eurobond fiyatı , kupon faizi ve vergisel pozisyonun bileşkesi ile oluşan nihai getiriye göre fiyatlanıyor. O nedenle detaylı hesaplamaları eurobond başlığından incelemenizi öneririm.
    bizim en büyük problemimiz cds'lerin şu anki seviyeleri. içerideki sorunlar tl basarak vs. bir şekilde çözülür, ancak bu faizlerle dış borcun vadesini uzatmak zorunda kalırsak işimiz zor. umuyorum ki bir plan vardır...
    yatırım tavsiyesi değildir.

3. Hisseleri giderken bunların birini burada göremezsiniz..
    o sıralarda lay lay lom vardır
    şimdi kağıtları dip yapınca
    vatan millet sakarya
    düpedüz edepsizlik..

4. Neden yazamazlar mı ? Senin ne ayrıcalığın var ???
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Hayatında gelip bu başlığa yazmamış hatta belki bu başlığı bile okumamış olanlar buraya ayar vermeye geliyor..
    tuhaf gerçekten
    herkes kendi işine baksın..
    Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha bu projeler ekonomik durumu etkilemez diyorsanız ,o rakamları da bilmiyorsunuz araştırmamışsınız demektir.Bizi 25 yıl boyunca kira ödemek zorunda bıraktılar.Ekonomimizi baya baya etkiler.Neyse bugünler geçer.Şok kriz kısmı biter de kronik kriz devam eder.Nedeni de üretmeden harcamak derdindeyiz ,olmaz ,yanlıştır.Siz de mevcut sisteme yanlış demediniz o yüzden sizin ekonomik öngörülerinizi doğru bulmam imkansız.
    Ben mevcut ekonomik işleyişe yanlış diyorum ama şu anı konuşmak gerekirse Yorgan gitti (ekonomik)kavga bittimi diyelim??

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. dün iki üç kişi yerin dibine soktu seni
    boş konuşmaya geliyorsun
    bak senin kayıplarından sen sorumlusun
    buraya faturaya gelme
    okuduğunu anlayamayan birisin..

7.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Hisseleri giderken bunların birini burada göremezsiniz..
    o sıralarda lay lay lom vardır
    şimdi kağıtları dip yapınca
    vatan millet sakarya
    düpedüz edepsizlik..
    Haklısın ben hayatımda 1 yada 2 defa dolar alıp sattım.Genellikle hisse senedi alıyorum buda Oyak grubu hisseleri şu anda zararım var.Ben dünde vatan millet diyordum şimdide Allah ömür verirse ölene kadar.Unutma herşey geçer ama yürünecek bir yol varsa umut varsa.Umudumuz baki biz dünde bu vatanın bekçileriydik yarında beklemeye devam edeceğiz vesselam.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. E tamam cevabını kendinize vermişsiniz zaten
    herkes kendi başlığına şimdi..

Sayfa 49/1024 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •