Sayfa 87/1024 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Turkey's current account deficit is shrinking (black line), unwinding the expansion resulting from last year's credit impulse. Capital flows that finance the deficit are shrinking faster, however, with reserve depletion (grey) and Lira depreciation (pink dashes) filling the gap.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Kalıcı çözümler olmayınca yalancı baharlar yaşanır bir kaç gün. Sonra biri yine üfleyiverir yıkılıverirsin.
    ben de öyle söyleyecektim de karamasarlık yaymayayım bu yalancı baharda dedim. insanlar birkaç gün mutlu olsunlar...
    yatırım tavsiyesi değildir.

reis konuşuyor dolar gene yükseliyor
    AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by lukas Yazıyı Oku
    reis konuşuyor dolar gene yükseliyor
    troller görsün doları kim arttırıyor

5. ERDOĞAN: Bütün bunları söylerken kendimiz dev aynasında da görmüyoruz. Eksikliklerimiz var ve bunları biliyoruz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Rahip Brunson'un avukatı ev hapsinin kaldırılması için bugün *tekrar* başvurdu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Rahip Brunson'un avukatı ev hapsinin kaldırılması için bugün *tekrar* başvurdu.

*erdoğan: Abd'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 87/1024 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •