Sayfa 200/1024 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. An itibariyle "Herif" 46milyon tl lik, dolar bazında ve hisse bazında zararına satışa borsada devam ederken merrill lynch 29milyonTL ve bgc partners 13milyonTL ile satışların ilk 3 sırasında yerlerini almış durumdalar.

Dolar her ne ile baskılanıyorsa borsa çok olumsuz etkileniyor gözüküyor.

%63'ü yabancı olan borsada "herif" 7 ağustos-14 ağustos tarihleri dahil bu aralıkta 1,8 milyar TL lik alım yapıp bunları zararına satarak ne yapıyor? Amaç nedir?

Alırken 6,60-7 lere dayanmış dolar kuru varken kuvvetli alımlara hala devam edip borsaya 1,8milyar tl yatırım yapıp sonra aa yanlış mı yapmışım diyor?

Ya da sürüncemede kalan borsayı dibe sürükleme amacı mı var?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. umutabi olsa ne güzel bist kenefinden bahsederdi şimdi

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    5.85 den fulll geri döndüm hafta dolmadan net dolar arttırımım %13-14
    Tebrikler başkan, bir kaç gece sıkıntılı oldu ama kar müthiş.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Acele etmişsiniz, 5,80 civarı maliyet şansı varken, neyse hayırlısı diyelim.

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    An itibariyle "Herif" 46milyon tl lik, dolar bazında ve hisse bazında zararına satışa borsada devam ederken merrill lynch 29milyonTL ve bgc partners 13milyonTL ile satışların ilk 3 sırasında yerlerini almış durumdalar.

Dolar her ne ile baskılanıyorsa borsa çok olumsuz etkileniyor gözüküyor.

%63'ü yabancı olan borsada "herif" 7 ağustos-14 ağustos tarihleri dahil bu aralıkta 1,8 milyar TL lik alım yapıp bunları zararına satarak ne yapıyor? Amaç nedir?

Alırken 6,60-7 lere dayanmış dolar kuru varken kuvvetli alımlara hala devam edip borsaya 1,8milyar tl yatırım yapıp sonra aa yanlış mı yapmışım diyor?

Ya da sürüncemede kalan borsayı dibe sürükleme amacı mı var?
    bir bilgilendirme yapayım; bu ismi geçen büyük bankalar aracılık yapıyorlar, yani kendilerinde hesabı olan yatırımcılar satışı yapanlar bankaların kendileri değil. Bu müşteriler fonlar olabileceği gibi korkan ufak yatırımcılarda olabilir. Yani Merrill Lynch kendi satış yapmıyor. yanlışım varsa düzelten olur zaten ama başka bir kaç ekonomistte böyle demişti.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    TFX diye bir bankanın ürünü var o da fena değilmiş....
    Tfx çok duydum orada makaslar nasıl acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Alım satım da hangi bankayı kullanıyorsunuz makas aralıkları nasıl?

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    abi artık insanların verdiği gazdan hangi hissede/yatırım aracında olduğunu çıkarabiliyorum kaşarlanmaya başladım

farkında olmadıkları büyük çoğunlukla yabancıların yönlendirdiği bir piyasada, burda okuyan 3-5 kişi ile bişeyin değişemeyeceği...
    Sn harakiri o gaz için değil.Misal ben altındayım ya bana altınla ilgili her haber güzel geliyor.E aklında ne varsa kaleminde de o oluyor))))) Yoksa sanmam ki burada dediğiniz akılda arkadaş olsun.Ha bak sığ bir hisse olur borsa olur,bak o zaman başka ,burası borsa kim kime korsa diye atasözünün olduğu bir enstrumanda o tabi başka iş.Dolar, altın ,faiz ,emlak, için dediğinizi düşünen yoktur))))))) Varsa da düşünenin aklı yoktur )))))))))

Sayfa 200/1024 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •