Sayfa 215/1024 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Ing e-turuncu hesapta %20 günlük faiz alıyorsun biliyorsun dimi. Gün gün yatıyor paran.
    Biliyorum. Ing eturuncu kullandım 1 sene. 1 sene hoşgeldin hakkımı doldurduğum için bana artık düşük oran veriyor. Burgan'da da günlük %20.50 2k boşta vardı. Bileşiği %22.40'lara falan geliyor. Ama bankaya gitmem gerekiyormuş, gidemedim. %21.50 ile 32 gün ciddi bir risk aldım. Yapacak bir şey yok.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Siz bayadır almamışsınız 21 tl geçen yılın fiyatı yaklaşık 6 aydır 25-28 arası gidip geliyordu
    olabilir, tam hatırlamıyorum zeytinyağcıyım ben. ayçiçek az kullanıyoruz. ama 1 yıl olmuş mudur?? bilemedim

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben zeytinyağı ve tereyağı harici yağ kullanıyorum fakat hem migrosta hemde carrefour da komili marka yağlar indirimde , şirket bir an önce nakite dönmeye çalışıyor olabilir...Yine Boyner e girdim..Etiket fiyatı 120 olan bir markanın ürününü 30 tl ye aldım...Bazı firmalar belki maliyetine ellerindeki stoğu eritmeye çalışıyor olabilirler....
    O kadarda Havadan nem kapmayin ya. o bi gösterge değil
    Artık marketler akıllandi 7-8 bakliyat yağ marka çeşidi yerine 3-4 tane sunuyorlar
    Bunu söyle tespit ettim ortaya yığın indirim bakliyat yağ bal vs yikiyolar Ancak ana raf reyonda o markalardan yok
    Ellerindekini bitirmek için galiba

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Iktisaden zor adam parayi varsa tabi bankaya kosa yüzde 20 aliyo kredi alsa otuzbes ödüyor
    Aradaki fark 15 puan
    Hiç is yapmayan 0 puan
    Her sene kar marjin min 19 puan olcakki uretimden basabas olsun düzeltme 39. Kredili yaparsan imalatı. 19 olan ozsermayeli işletmeler için rakam
    üfe-tüfe farkı 25 olur tuik halleder. Müsterih olunuz efem.
    Ytd

5. Kastım malum bakanlık açıklaması değildi ama yalanlama kısmı gerçeğe dönebilir.

Bu beylerin çalışma usülü önce sözlü yönlendirme sonra istedikleri olmazsa yazılı/diğer tedbirler.

Birde deneme yanılma ile ilerledikleri için ne gerçek ne yanlış anlama bilmek zor.

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    yalanlandı bu

BAKANLIK: KARARLAR TBB TARAFINDAN ÜYELERİNE TAVSİYE NİTELİĞİNDE ALINAN KARARLARDIR

bugünki artışın sebebiydi sanırım
    homo sum humani nihil a me alienum puto

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Canım sıkkın çokkk
    TCMB geçen haftanın bankalarca kredilere uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranlarını açıkladı...(aşağıdaki tabloda görmektesiniz..)
    Allah kahretsin...
    Ticari kredilerde faiz oranları %26 ları bulmuş...
    Kredibiletesi düşük işletmeler 35 lerden mi ulaşıyor kaynağa
    Offfff of...
    %35 borç maliyeti ile şirket döndürülür mü yaw?

saygılar/başarılar

Borcla donduren dondurmesin zaten yeter artik

7.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    üfe-tüfe farkı 25 olur tuik halleder. Müsterih olunuz efem.
    O zamanda dükkan sahibi kiraya iyi zam kor. Her türlü kucak dansı

İmalatçı son halka gibi
    Ya bankaya ya dükkan sahibine
    Her tür çalışıp bedel ödediğin bi yer var

Noldu doktorum hani papaz ucaktaydi gördülerdi filandi falandi :-) öyle diyodunuzda

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    O zamanda dükkan sahibi kiraya iyi zam kor. Her türlü kucak dansı
    Bence zor
    şu an % 10 artış yapabilen var mı ?

Sayfa 215/1024 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz