Poyraz dövizin sahibi vuruldu, 1 kuyumcu da intahar etti haberini ben de duydum.
Poyraz dövizin sahibi vuruldu, 1 kuyumcu da intahar etti haberini ben de duydum.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
“Apple'dan izin almadan, Dubai üzerinden İPhone getirip sattığı için Apple ürünlerinin satışlarını durdurmak zorunda kalan ve bunu müşterilerine “ABD’yi boykot ediyoruz” diyerek duyuran BİM’in; ABD’den ithal edilmiş kuruyemiş sattığı ortaya çıkmış! “(Basından)
Ver mehteri.!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Economist’ten ‘kaotik çöküşâ€™ uyarısı: TL’deki durum otokratik politikalarla düzelmez.!
http://www.diken.com.tr/economistten...arla-duzelmez/
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Hep burda tekrar tekrar yazdım.!!
Hiperpower enflasyon.!!!
Hiperpower stagflasyon.!!
Daha büyük ayvalar heybede.!!
KAOS tüm HIZIYLA otobanda.!!!
Bu ne abi
Domates tarlası
Bu karneyle babamiz bisiklet almaz bize
Listede
En başarılı genç yetenekler
Tayland sex turizmi MEX turizmi farkmaZ, ülkeleri icin çalışıyorlarsa no problem. Kore ve Rus diğer ikili bunlarda zate para var. Bu üçünü tebrik eder gözlerinden öperim
Bakın çevrenize;
Din aliminden,en tepedeki siyasetçi/bürokrat vb kim varsa hep “azla yetinmeyi öğrenin" diyor. milyonluk makam arabalarına binen siyasetçiler "kemerlerinizi sıkın" diyor.
Ne demiş bertolt brecht:
"sofrada en fazla payı alanlar, bize kanaatkar olmayı öğretiyor."
Ver mehteri..!!!
Yer İmleri