Sayfa 919/1252 İlkİlk ... 4198198699099179189199209219299691019 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    normal şartlarda altına imza atılacak sözler.. ancak ..

venezuela'lı forumdaşlarımızdan fena küfür yiyebilirsiniz.

Türkiye yi venezuela ile karşılaştırmak ahmaklık dan öteye gitmez,
    Türkiye kendi çapında üreten üretmeye çalışan ,orta gelir tuzağında bir ülke,

insanımız lüks tüketimi seven,
    aç gözlü ve bencilce yaşayan bir toplum,

yurt dışına çıkanlarlarımız görmüştür,
    yabancılar bu kadar hovardaca paralarını harcamazlar.
    ayaklarını yorganına göre uzatırlar,

bütçe yaparlar,
    yatırımlarını 30 yıl sonrasını düşünerek yapan rasyonel insanlardır,

bizi bugünlere getiren insanımızın görgüsüzlüğü ve hovardaca harcaması

yetkisiz ve liyakatsız yönetimimiz de buna tuz biber oldu,
    iyi yönetilmediğimizi hepimiz farkındayız

yönetenler teflon tava gibi hiç bir şey yapışmıyor,
    sorumluluklarını kabul etmiyorlar.

Ancak sonuçta biz Venezuela değiliz.

Türkiye iyi yönetilemediği için ekonomisi düzeltme yapıyor.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    normal şartlarda altına imza atılacak sözler.. ancak ..

venezuela'lı forumdaşlarımızdan fena küfür yiyebilirsiniz.
    dostum bunlara ne desen boş, olmayacak HAYAL peşinde gidiyorlar.maksat ne? TL faiz gerçek enflasyonu yakalayacak?ama nasıl? Bu AK beyinler oldukça size YEDİRMEZLER.tüm verimsiz büyüme TLci üzerinden fonlanıyor.örnek geçen seneki KGF. bunun çok zararlı bir doping olduğunu geçen sene söylemiştim.bu sene zararı çıkıyor çünkü AT yorgun zayıf.... AK lar olduğu sürece TL den hayır beklemeyin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    kameramanınız cevat kelle taylandan bildiriyor.resmen çöküş içindeyiz bugün itibariyle bahtımız dolar karşısında 32.60 lı seviyelere geldi.baht turkish rate 5.4 lara geriledi.valla inim inim inliycez.bundan 9 yıl önce nede güzel günler vardı. şimdi ızdıraptayız tayland severler olarak (

mayıs 2013'ta yapılan bir paylaşım,şu projeksiyona bak,hepsi gerçekleşti.
    32605922_10156609130943938_1014176150932422656_n.jpg

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    okulda öğrenilen bilgilerin tazelenmesi ve yazılanları okuyanların rahatsız olmamaları maksadıyla tüm forumdaşlara "de eki" ve "de bağlacı"nın yazımı konusunda bilgi vereyim:

- "de eki"nin yazımı (ismin de hali): arabada kalmış, tulumbada su bitti, bende bir sorun yok, sende sorun var, istanbul'da değil, evde su kalmamış...

- "de bağlacı"nın yazımı: hemen de kızma, bırak da gideyim, araba da mı bozulmuş, arabada da mı bulamadın, ben de sevmedim, onu da istemiyorum, çıkar da semerini ye, otur da konuşalım...
     Alıntı Originally Posted by b..... Yazıyı Oku
    bayramda espri yapmak iyidir bir espriDE benden gelsin fed faiz indirecek dolarda büyük çöküş yakın
     Alıntı Originally Posted by s.......... Yazıyı Oku
    slm Ahme,

evet tl krediler çok yüksek inşallah maşallah düşecek ama peşinde tl mevduatlarıDA götürecek.
    Sn. mdemir, bakayım dedim yaptığınız hatırlatmanın bir faydası olacak mı diye? Maalesef mesajınızla aynı sayfada "dahi" anlamında 2 defa de eki kullanıldı, ikisinde de kurala uyulmadı. Bilmiyorum kural bilinmediğinden mi yoksa umursanmadığından mı yapıyorlar, anlam veremiyorum. (Şimdi durduk yerde bir de laf işitiriz, o da yanımıza kar kalır)

Dahi ekinin doğru kullanıp kullanmadığından emin olamayanlar yazdıkları de-da ekini okumadan cümleyi okusunlar, cümle düşüklüğü oluyorsa eki bitişik, olmuyorsa ayrı yazsınlar, bu kadar basit. İlkokuldaki kızımdan öğrenmiştim, benim yöntemim farklıydı ama bu daha kolayıma geldi. (Tabi bu hatırlatma kuralın uygulamasını bilmeyenler için, umursamayanlar için yapacak bir şey yok )

Olursa "bir de bu kriz ortamında takıldığınız meseleye bakıncılara" iki kelime etmek istiyorum. İşte bu kriz ortamına bunun gibi küçüklü büyüklü bir çok kurala uymadığımızdan geldik, bunu bilmelerini isterim.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

6.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    kameramanınız cevat kelle taylandan bildiriyor.resmen çöküş içindeyiz bugün itibariyle bahtımız dolar karşısında 32.60 lı seviyelere geldi.baht turkish rate 5.4 lara geriledi.valla inim inim inliycez.bundan 9 yıl önce nede güzel günler vardı. şimdi ızdıraptayız tayland severler olarak (
    Tek derdin bu olsun , Tayland yerine daha uygun yer bulun tatile, kisim yoksul insan Aksam ne yiyeceğini düşünürken talihsiz bi esprik yorum

7.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    Maksat ne? TL faiz gerçek enflasyonu yakalayacak?ama nasıl? Bu AK beyinler oldukça size YEDİRMEZLER.tüm verimsiz büyüme TLci üzerinden fonlanıyor.örnek geçen seneki KGF. bunun çok zararlı bir doping olduğunu geçen sene söylemiştim.bu sene zararı çıkıyor çünkü AT yorgun zayıf.... AK lar olduğu sürece TL den hayır beklemeyin.
    Dogru tespitler. Faiz lobisi lafi on yildir hirsizin agzindan bosuna dusmuyor. Kendini ve cetesini nasil zengin edecek? Baskalarinin yaptigi ve yapacagi tasarruflari calarak.

8. TL ile ilgili beklentiler olumsuz. Yabanci basinda bu konuda gorus birligi var. Hirsiz pakro badem cetelerinin bu yoldan donmeyecegini biliyorlar.
    Amerikan borsasi ucuyor; bir noktada crash olmak zorunda. Borsada satislar baslayinca cikan paranin bir kismi disari gidecek mi? Yoksa kriz refleksi ile amerikan tahviline mi girecek? Borsa cokusu esittir kriz algisi esittir guvenli liman arayisi. Bu durumda TL bir tokat da oradan yiyebilir.

Sayfa 919/1252 İlkİlk ... 4198198699099179189199209219299691019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •