trend dibinde oyalanýyor,
trendin yükseliþ açýsý çok fazla,
ancak buralardan hareket baþlarsa yukarýda ki siyah dirençi hedefine koyabilir...
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
papaz olayý olmasa dolar hala 4,80lerde takýlýyordu. böyle bir þeyi kimse öngöremez.
ama bir krizi bu kadar kötü yöneteceklerini de kimse beklemezdi.
iþ dolar savaþýna döndü trumpýn twitterdan direk TL yi hedef almasý falan öngörü seviyelini aþýyor.
sonuç itibari ile önlem almak gerekli.
eylül ayý içesinde akýlcý politikalara dönülmezse ben sadece dolara geçmem ayný zamanda fizikiye geçerim.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Papaz olayi bahane. Uc kurus icin anasini satacak pakro cete papaz diye basini istemeye istemeye belaya mi sokacak? Buna horde’den baska inanan kimse var mi?
US feud helps Erdogan deflect blame for Turkey's economic woes
https://www.yahoo.com/news/us-feud-h...033827909.html
dolardan bozgun yiyen TL ve Bist tayfasý yine üþüþmüþ.alýn hesap makinesini hesaplayýn. Ben þubat 2017 de 3,55 ten full dolara geçtim. 3,8x'den 2-3k ancak almýþýmdýr. %90 3,5-3,4 aralýðýndan depoladým ve çok çok kazandým.maalesef ÞOV yaparak paranýn deðeri korunmuyor. o zaman demiþtim 3,94 ten alan adam bile çok çok kazanacak diye,yine haklý çýktým neden? çünkü sizin göremedikleriniz bana ulaþýyor. ÝYÝ UYKULAREe sonuç? dolar 2 kat arttý bu sürede. Borsada ralli döneminde adam gibi kaðýtlara yatýran 3-4-5-6 kat kazandý bunu neden kimse dile getirmiyor?
Yer Ýmleri