Sayfa 458/1024 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bence hepimiz ben de dahil faiz artışı bekleyerek hata yapıyoruz. Sanırım hükümet döviz fiyatlarındaki yükselmeyi kontrollü tutarak cari açığı azaltmaya ve büyümeyi düşürmeye çalışıyor. Ancak bu hesap herhangi bir yer de şaşarsa kendimizi hiperenflasyonda buluruz . Hiperenflasyonla birlikte küçülme yaşayarak venezüella olmamızı engelleyecek bir planları vardır umarım.
    Y.T.D.

Teknikçi olduğunu söyleyen arkadaşların önemli bir kısımi yukarı harekete cimri davranıp 15-20 kademe verirken asağıya keseyi açıyorlar asgari 60-70 kademe veriyorlar gülüyorum geçiyorum tv ye çikanıda twıt atanıda foruma yazanıda aynı taktikte

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    AVM yatırımcıları derneği başkanı: Mevcut 5 ve 10 yıllık döviz bazındaki kira kontratlarının kanun ile değiştirilmesi hukuken mümkün değildir.
    Hukuk mu ! hangi hukuk BADEM BIYIK hukukumu değiştirilemez miş ha ha ha... İşsizlik sigortası hukuku ne diyor ? Burada ki paralar İŞSİZLİK yardımı dışında kullanılamaz diyor peki ne oldu kullanılabilirmiymiş kullanılamazmıymış !...

4. Kimsenin gıkı bile çıkmadığına göre millet doğru pozisyonda sanırım...Çoktaaan önlemlerini almış herkes...O yüzden de bu meret düşmüyor...

Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    Bence hepimiz ben de dahil faiz artışı bekleyerek hata yapıyoruz. Sanırım hükümet döviz fiyatlarındaki yükselmeyi kontrollü tutarak cari açığı azaltmaya ve büyümeyi düşürmeye çalışıyor. Ancak bu hesap herhangi bir yer de şaşarsa kendimizi hiperenflasyonda buluruz . Hiperenflasyonla birlikte küçülme yaşayarak venezüella olmamızı engelleyecek bir planları vardır umarım.
    Döviz fiyatlarındaki artış kontrollü mü ! Eğer bu kontrolse ben kontrolsüz artış nasıl olur cidden merak ediyorum.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Kimsenin gıkı bile çıkmadığına göre millet doğru pozisyonda sanırım...Çoktaaan önlemlerini almış herkes...O yüzden de bu meret düşmüyor...
    O zaman kimsenin fiyatlar şu oldu bu oldu çocuğa mama döt bezi alamıyoruz diye ağlamaya sızlamaya katiyen hakkı yok ağladıklarında denilecek bir şey var neyse onuda o zaman söylerim.

Acıma yetime gelir k... r g...e...

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hukuk mu ! hangi hukuk BADEM BIYIK hukukumu değiştirilemez miş ha ha ha... İşsizlik sigortası hukuku ne diyor ? Burada ki paralar İŞSİZLİK yardımı dışında kullanılamaz diyor peki ne oldu kullanılabilirmiymiş kullanılamazmıymış !...
    Dün çıkan başkanlık kararnamesi ile işsizlik fonu tek hesap sistemine bağlandı. Artık bu fona gelen likidite tüm kamu kurumları tarafından dinamik olarak kullanılabilecek. Mahsuplaşma yapılabilecek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 458/1024 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •