Sayfa 496/1024 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Serbest kur rejimi kurt kapanı gibidir girersin de çıkarken cigerine,böbregine kadar parçanlarını bırakır gidersin.
    179 milyar doları verirken düşünecekti.
    Kendi zararları bize verdiklerinden büyük olacak onlara,4 ün 1 ni alacaklar.
    Sonuçmu?En fazlası bankalarımız kamunun malı olur , sonra tekrar özelleştirir bunlara misli ile satarız.

YTD

Derlerki badem bıyıklar, takkeli yobazlar filan içlerinde sistemde mevduat tutan vatan severlerinin dahi mevduat tuttukları yeşil sermaye finans kuruluşlarında paso Dolar, Euro hesapları varmış .Hey allah görüyormusunuz kendileri yiyor salkımı bizim gibilere gelince veriyorlar talkımı....

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    1-2 sene sonra ortalık sakinleşince X 2 ye satar.
    Teknoooossssaaaa......marka değeri yeter.
    Kiralarda tl. oldu Ohhhh misss....

YTD
    teknosa nın bır marka oldugunu dusunmuyorum ben sahsen

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    .......Yalaka IŞIK ÖKTE gibiler millete 4.80 den Dolar bozdurup banka hisselerine sokamayacak.......
    Ökte'ye inanan çifte kazık yedi. Başı yerden kalkmamalı ama hala BHT'de cort cort konuşuyor........

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    teknosa nın bır marka oldugunu dusunmuyorum ben sahsen
    Yarın test ediniz 10 kişiye sorunuz 10 kişiden 4 ü tanıyorsa markadır.(teknoloji şirketi olduğu için hedef kitle üniversite mezunu olsun)
    Lütfen sonucu burada paylaşırsanız mutlu olurum.

YTD

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Derlerki badem bıyıklar, takkeli yobazlar filan içlerinde sistemde mevduat tutan vatan severlerinin dahi mevduat tuttukları yeşil sermaye finans kuruluşlarında paso Dolar, Euro hesapları varmış .Hey allah görüyormusunuz kendileri yiyor salkımı bizim gibilere gelince veriyorlar talkımı....
    Ekonomi yemedi bel altı çalış sen.Alayı 4 ün 1 ni alacaklar.
    Badem-fındık bıyık meselesi değil benim yazdıklarım.

Bize borç verenlerin zararı bizden büyük mü olacak yahu el insaf Türkiyenin şu an dış borçlarının toplamı gsyh `nın % kaçına tekabül ediyor ( ki bu oran kurdaki her zıplamada katlanarak artıyor) bir ona bakalım ondan sonra kimin zararı kaçın kaçı olacak öyle söyleyelim.

Bel altı çalışan sadece badem bıyıklar takkeli yobazlardır akılları fikirleri bel atında dır , severler tacizi 9 yaşındaki çocukları söyletme adamı ...

Sayfa 496/1024 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •