Sayfa 548/1024 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Tr 2030 8,94 % 3,72
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    reel efektif döviz kuru hakkında ne düşünüyorsun? bir gösterge midir geçmişteki dipleri takip etmek buralarda durur demek vs?
    Reel efektif döviz kuru ancak ve ancak tcmb para politikasındaki hakimiyetini tekrar kazanıp piyasada istikrar sağladığı koşullarda bakılabilecek bir parametre.

Şu an tcmb para politikasındaki etkisini yitirmiş bir pozisyona giriyor. Bu düzelmeden normal zaman akışındaki klasik parametreler pek anlam ifade etmeyebilir.

Şu anda araba sayın @british 'in de dediği gibi buzun üzerinde patinaj yapıyor. Fren hidroliğinin kalitesi ve viskozitesi üzerine derin tartışmalara girmek çok manalı olmayabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    faizi artiracaklar diyorum

ve

Faizi artirirlarsa, artmayacagini savunanlarin bizleri bogazda yemege goturmesini talep ediyorum
    bogazda balık fena olmazdı,bahane ile istanbulla hasret gideriridim..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    eksisozlukten

erkan kilimci’nin ayrılışından dolayı uçmuş kur. kendis merkez bankası başkan yardımcısı ve yeni dönemde kalkınma bankası yönetim kurulu üyeliği yapacaktır. kalkınma bankası, hazine ve maliye bakanlığı’na bağlı bir banka ve bilinçli bir atama yapılmış. kalkınma bankası’nın zaten 100 günlük eylem planında yapılandırılması gündemdeydi bayramdan önce de genel müdür’ü değişti. erkan kilimci başarı kimliğinden dolayı buraya seçildi ama bence piyasa gereğinden fazla tepki verdi. başarılı bir ismi daha önemli ve kritik bir göreve verdiler. faiz arttırımı ile ilgili düşüncelerinden dolayı bu adamı pasifize etmek isteselerdi kalkınma bankası’na atamazlardı diye düşünüyorum.
    Sn Kilimci'nin faiz politikası ile ilgili düşünceleri hala belirsiz. Ortodoks politikacı mı ? büyümeci mi?. Bu kesin değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. aliexpresten birşey aldım enpara gerçekten afallıyor. şu anda dolar kuru 6,73 tr.investingde.
    enpara kuru 6,4178 çekip ödemeyi gerçekleştiriyor. aradaki 0,30 kuruş nasıl çıkıyor böyle

6.  Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    aliexpresten birşey aldım enpara gerçekten afallıyor. şu anda dolar kuru 6,73 tr.investingde.
    enpara kuru 6,4178 çekip ödemeyi gerçekleştiriyor. aradaki 0,30 kuruş nasıl çıkıyor böyle
    Ali express de görünen fiyat ne ise onu çeker hocam..
    Ona aldanma ..
    Ali ne derse o.. anlık kura bakmayın

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ali express de görünen fiyat ne ise onu çeker hocam..
    Ona aldanma ..
    Ali ne derse o.. anlık kura bakmayın

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet geçende böyle olmuştu
     Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    biraz önce enpara kartıyla aliexpress ten bir şeyler alayım dedim. 3 değişik satıcıdan 550 $ lık toplamda ürün aldım. hesaba para atmıştım son işlemde para yetmemiş 4 tl. hemen havale ettim sonuncu işlemide gerçekleştirdim. dekontlara bakayım kuru kaçtan çekmiş diye. ne göreyim 6,55 den hesaplamış kuru. hemen enpara internet sitesi oranlarına baktım. satış kuru 6,17 tl idi. aliexpress girip işlemlerin üçünü de iptal ettim.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bogazda balık fena olmazdı,bahane ile istanbulla hasret gideriridim..
    Baliklari, imansizmi gondereceksiniz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 548/1024 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •