Sayfa 708/1024 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    6.49 üzerinde izlemeye bile gerek yok..

Yaklaşmış arkadaş çizgiye ..

240 Min

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    500 bips faiz artışı sadece %5 mi düşürür doları?
    1000 bips sadece %12 mi düşürür doları?

AMAN ALLAH IM ÜLKEM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM ÇOKKKKK

saygılar/başarılar
    Sn. Tengri Han gecelik merkez bankası fonlama maliyeti, iki yıllık tahvil faizi ve enflasyon rakamları göz önüne alındığında..
    Merkez bankası 600 ila 750 baz puan artışı yapabilir düşüncesi anormal olmaz. Ki buda doları 5,40 altına yuvalar. Ancak
    Benim edindiğim sinyaller neticesinde yüksek kur a razı düşük faiz e devam bir politika izlenecek gibi. Faiz artışı beklentisi gerçekleşmeyebilir.. (umarım faiz indirme yoluna gidilmez)
    Bu durumun gerçekleşmesi ile usd 6,82/7,18 aralığına bir pik yapacaktır.
    Ve doların son çırpınışları olarak tarihe geçecek bir hareket yaşamamız muhtemel, sonrasında aşağı yönlü salınan bir dolar görebiliriz.
    5 üzeri yanılsama fiyatlarında son aya girdiğimiz göz ardı edilmemeli..
    Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Evet sayın üyeler,dolarla ilgili düşüncesi olan varsa alalım,dünya görüşünüzü anlatmak istiyorsanız genel sohbet bölümü var sizi oraya alalım,(ben dahil,gereksiz bir cevap yazdım biraz evvel,sizlerden özür dilerim konuyu meşgul ettiğim için)burada konu dışı yazanlara verdiğimiz her yanıt,bu topikle bilgi sahibi olmayı amaçlayan insanlara yapılan büyük bir yanlıştır..
    Doların çıkmasını ne önler en azından durdurdurur ? Bu yapılıdı yapıldı yapılmadı o dakikadan sonra Tl de kalan süzme gerzektir ve konuşmaya hakkı yoktur.

Faiz artırılmayacak ve Dolar 6.82 -718 den sonra aşağı yönlü salınacak ! bunu not ettim. Ben en son 3.90 lardan sonra `millete Dolar aldıran 5 olacak diyen noktalar noktalar neredesiniz diye anıran bir tip görmüştüm anırdığı ile kaldı olmadı ama utanma sıkılma yok hala develet Tv sinde çıkıp konuşuyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=JyptPUq4K0M

5. Doların yükselmediği bir ortamda, merkez faizi indirecektir. Ancak kanımca buna gerek kalmadan , dolar orta vadeli yükseliş trendine devam edecektir.

Dolarda yükselişin devam edeceği kanısındayım... Biraz daha kontrollü bir şekilde...

Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ELSABR Yazıyı Oku
    Doların yükselmediği bir ortamda, merkez faizi indirecektir. Ancak kanımca buna gerek kalmadan , dolar orta vadeli yükseliş trendine devam edecektir.

Dolarda yükselişin devam edeceği kanısındayım... Biraz daha kontrollü bir şekilde...

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Belkide ekşi de okuduydum makul geldi
    50ler 60lar baby boom asiri dogurganlık var abd de bunları emekli edince netcez diyor abd hazinesi
    Orda o miktar kaynak yok o sayıda emekli beslemeye
    Dolar a bogalım dunyayı o kaynakla oderiz planı yapıyorlar
    Dunyada dolar degersizlenmesin maksatlı Trump reyiz rahibi salın beni alın bile der ihtiyac halinde emergency not Mode on da

Sayfa 708/1024 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •