Sayfa 840/1223 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sıkışık kapandı denilebilecek bir pozisyonda bu günden yön hakkında karar vermek bence çok hayali olur. ben açılışa eksi ile başlayacaklarını tahmin etmeme rağmen dümenden kısa süreli artı bir açılış gösterip kucak yapmak isteyebilirler..
    ancak bu kesin olarak satıcılı bir gün olur manası taşımaz. çünki çok sıkışık kapattı. dip i delip çakılacağı gibi tepeyi delip fişekleyebilirde. bana göre tamda görerek oynanacak bir gün olacağı için desteği direnci sağlam olanların kazanacağı bir gün olacaktır.
    Mevcut ve anlık teknik taktik vesaire ne kadar doğru bir yorum yine.. Teprikler bayım.. Katılıyorum sabahına ve gün trade'ine, tabi olağanüstü deği$iklikler hariç ki beta negatif yönlü ölesi durumlarda da diyelim ve herbikese selametle olaraktan saygılar sevgiler
    i-ak$amlaar.. )

Brent nerdeyse 80 e dayandı , Thy ve Pegasus a nerdeyse tavan yaptıracaklardı bugün aptal herifler çok saçmalıyolar bazen....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    cds de 575 drenci var kirabilirse 750 kiramazsa 550 de destek yapar gibi
    Cds in tekniği mi olurmuş yav hiç duymamıştım böyle bişey...

Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Satır arası okumuşdum....
    560 milyar tl vergi gelirine karşılık 280 milyar tl kıvır zıvır sosyal yardım varmışşşş.....
    8 milyon hane yardım alıyormuşmuş...
    Ortalama hane nufusu 5 desen 16 milyon hane hepisi...
    Her hanede 2 oy olsa 16 milyon oy çukka....
    Ben parti kursam bile -%25_30 avansa karşı muhalefetde kalırım....
    Gerçi sizde bana pek oy vermezsiniz amma;hesabı görün istedim...
    Veririk valla oy da neymi$, helal olsun..)

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Cds in tekniği mi olurmuş yav hiç duymamıştım böyle bişey...
    Olur var, duydun i$te hem bizim sahte saray iktidarımsı'sı çok bi teknik ya ondan sebep bilmiyon mu hiç ).

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Mevcut ve anlık teknik taktik vesaire ne kadar doğru bir yorum yine.. Teprikler bayım.. Katılıyorum sabahına ve gün trade'ine, tabi olağanüstü deği$iklikler hariç ki beta negatif yönlü ölesi durumlarda da diyelim ve herbikese selametle olaraktan saygılar sevgiler
    i-ak$amlaar.. )
    sıkışık günlerde destek ve direnç takip edilerek karar verilir. yarın böyle bir gün olduğu için görerek karar vermek daha akıllıca olur diye düşündüm. ama çakılır veya fişekler diyebileceğimiz günlerde olur. ama yarın böyle bir gün değil. iyi akşamlar saygılar

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sıkışık günlerde destek ve direnç takip edilerek karar verilir. yarın böyle bir gün olduğu için görerek karar vermek daha akıllıca olur diye düşündüm. ama çakılır veya fişekler diyebileceğimiz günlerde olur. ama yarın böyle bir gün değil. iyi akşamlar saygılar
    Bilmukabil Sayın Bayım, olağanüstü betaMatik durumlar hariç aynen evet, çatlak patlak bunnar biliyon, biliniyo hesabı.. )

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Olur var, duydun i$te hem bizim sahte saray iktidarımsı'sı çok bi teknik ya ondan sebep bilmiyon mu hiç ).
    rakkam ve sayilardan oluşan bir parametrenin günlük veri gelmesiyle oluşan cizim tekniktir bana göre. .
    mesela ben hergün bizim çocuğa farkli harclik veriyon,gecen ay oğlan dedi ki,
    baba senin bu harclik düşüş trendine doğru gidiyi demesin mi
    bak dedim kerataya nassida teknik öğrenmiş
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 840/1223 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •