Sayfa 853/1024 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Un ihracatına sınırlama getirildi

http://t24.com.tr/haber/un-ihracatin...tirildi,694070

Evettt
    Herşeye sınırlama getirmeye başladılar...
    Yakında serbest piyasa diye birşey kalmayacak...
    Durmak yok yola devam...

Günün Atasözü:"****** büyür bit olur, enik büyür it olur."

saygılar/başarılar
    7 liradan aldığın doları zararına da satmaya zamanın kalmayacak yakında,burada boş boş konuşup, devleti eleştireceğine dolarını satmaya bak,elinde patlayacak seninle birlikte[emoji16]

YTD

2. Merhaba arkadaşlarım, bir şey danışmak istiyorum. Tfx target güvenilir mıdır? Nasıl işler, kime aittir, başımızı agritacak bir durumu var mıdır? Yol gostereceklere şimdiden teşekkürler, bol kazanclar

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by poyyeb Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlarım, bir şey danışmak istiyorum. Tfx target güvenilir mıdır? Nasıl işler, kime aittir, başımızı agritacak bir durumu var mıdır? Yol gostereceklere şimdiden teşekkürler, bol kazanclar

Kilitleniyor diyorlar kardeş.Ayrıca satış 7 lira, alış 6 lira.makas fizana kadar.Hoş bankalar da aynı.Dolar işi baştan sakat zaten,tengri 7 liradan aldı satamıyor [emoji16]

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by selims Yazıyı Oku
    Kilitleniyor diyorlar kardeş.Ayrıca satış 7 lira, alış 6 lira.makas fizana kadar.Hoş bankalar da aynı.Dolar işi baştan sakat zaten,tengri 7 liradan aldı satamıyor [emoji16]

YTD
    Aslında öyle duymadım, makas darmis ve karşı falan diye. Ama buradaki abilerime güvendiğim için sorayım dedim, ilginç bir cevap geldi!

5.  Alıntı Originally Posted by poyyeb Yazıyı Oku
    Aslında öyle duymadım, makas darmis ve karşı falan diye. Ama buradaki abilerime güvendiğim için sorayım dedim, ilginç bir cevap geldi!

Playstore a tfx target yaz yorumları oku, çoğu olumsuz

YTD

yeni güncellemem geçen sene 7 tl ye kilosunu aldığım kaktüs incirinin tanesi 3 tl olmuş 6-7 tanesi 1 kilo gelse kilosu en az 18 tl
    bir halt olacağı yok.

7. *tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 1 trilyon 97,1 milyar tl (önceki 1,31t )
    *tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 1 trilyon 26,7 milyar tl (önceki 1,51t )

*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 24,4 milyar dolar (önceki 25,2mlr)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 12,8 milyar dolar (önceki 13,9mlr)
    *TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ REPO STOKU 663,5 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ 1,1MLR)
    *TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ ÖZEL SEKTÖR TAHVİL BONOLARI STOKU 513,7 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ 566,8MLN)

-

TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ ÖZEL SEKTÖR TAHVİL BONOLARI (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETLERİNDEN ARINDIRILMIŞ) -53,1 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ -22,6MLN)

TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ REPO NET DEĞİŞİMİ(PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETLERİNDEN ARINDIRILMIŞ) STOKU -321,6 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ 0,1MLN)

TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ DİBS NET DEĞİŞİM (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETLERİNDEN ARINDIRILMIŞ) STOKU -167,4 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ -7,3MLN)

TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ HİSSE SENEDİ NET DEĞİŞİMİ(PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETLERİNDEN ARINDIRILMIŞ) -21,5 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ 0,0MLN)
    Son düzenleme : sko; 06-09-2018 saat: 14:58.

8. Evet
    VERİLER geldi...
    Taze taze,dumanı üstünde...
    Yabancılar geçen hafta ne yapmış?
    DİBS almışlar mı/satmışlar mı?
    Hisse senedi almışlar mı /satmışlar mı?
    Hepsi birazdan...
    Tabloyu hazırlayıp geliyorum...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 853/1024 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri