Heryerde ayağıma dolanma zengin sermaye yaltakçısı. Göreceğiz el mi yaban bey mi. Boşalttığımda atarım hesap özetini nerene kaçar bilmem
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İkonun da hayır yok emek hırsızı. Yatırımcı ol otur aşağı. Yok beklemem dersen dolanma burda milletin ayağına. Gerçi senin gibi adamla ancak maytap geçilir ama o ekstreyi sokacam sonunda gözüne. Buarada dikkat et resimde çuvalın patlak vermiş
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her yerde ayağıma dolanma derken başka nerde dolandı ayağına sanki haydar sen missin gibi geldi bi an ,investor 2014 için sermaye yaltakcisi lafinin mesnedi nedir burada ben öyle bir tavır gozlemlemedim ,dava açmaktan soz ediyor yaltakcı olsa niye etsin bi açıkla düşündüklerini ve varsa bildiklerini
sağlık önemli ama paramızı eritiyor bunlar, bunlara karşı bütün yasal haklarımızı kullanmamız lazım, o kadar proje satılıyor paralar nerede? hep borç hep borç...
aracı kurumların gyo net aktif değer tablolarının yıldan yılan incelerseniz korkunç bir durumla karşılaşacaksınız: sngyo net aktif değeri yıldan yıla ufalıyor, peki bu nasıl oluyor? işte bunun için mahkemeye gidelim diyorum.
isterseniz tek tek de buraya sıralarım o aracı kurum net aktif değer rakamlarını.
Yer İmleri