Sayfa 29/416 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 3325 madde; 225 - 232 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. Evet haber dusmüş.. ruhsat icin bir engel yok artik.. artik en yakin zamanda yikim ruhsati icin belediye ye başvuru yapmalari lazim..

2. Bence herkesin dun ogrendigi bu aciklama 20 nin uzerini cok rahat getirmeliydi..

emrcgty Guest
    Hayret ettim sabah sabah kapa haber vermişler....normalde gelişmelerle ilgili bilgi vermezlerdi bunlar sağdan soldan öğrenirdik..güzel haberler geliyor artık....hayırlı olsun....

4. Arkadaşlar bende bugün aldım. Sizce iyimi yaptım kötümü bilmiyorum. Acemşah üstat sattımı

D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yükselen üçgen var

D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gelen haber çok güzel, talya işi artık çözülmüş, bundan sonrası sadece sabır.
    Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. http://www.hurriyet.com.tr/jet-sosye...arari-40424925
    Jet sosyetenin ünlü oteli için kapatma kararı
    Hürriyet Haber12 Nisan 2017 - 11:21Son Güncelleme : 12 Nisan 2017 - 11:57
    Jet sosyetenin uğrak markası Canyon Ranch otel 1 Mayıs itibari ile Türkiye'den çekilme kararı aldı.

PAYLAŞ

Flip

Yorum yazA
    Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberine göre, Alman otelcilik devi Steigenberger ve ABD’li Edition Hotels’in Türkiye’deki bazı operasyonlarını kapatmasından sonra önemli bir marka daha çekilme kararı aldı.

Jet sosyetenin uğrak markası ABD'li Canyon Ranch, Milas- Kaplankaya’da ultra lüks otelini geçen yıl temmuz ayında açmıştı.

250 MİLYON DOLARLIK YATIRIMLA HİZMETE GİRDİ

250 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren otel, ABD dışında markanın ilk küresel operasyonuydu. Projenin otel bölümü olan 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort, 1 Temmuz’da kapılarını açmış, ilk etabı biten 76 villa ise haziranda teslim edilmişti.

Bu ultra lüks villalar 1 ila 6 milyon dolar arasında satışa çıkmıştı. İşte o dev bir yıl geçmeden Türkiye’den çekilme kararı aldı. 1 Mayıs’tan itibaren Canyon Ranch’in Türkiye’den ayrılacağı haberi ise şirketin CEO’su Susan Docherty’den geldi.

Gözde otelin işletmecisi iflas etti; tahliye işlemi başladı
    Yıllarca otomotiv endüstrisinde üst düzey yöneticilik yapan Docherty, “Türkiye muhteşem bir yer. Dürüst olmam gerekirse kalbim Türkiye için ağlıyor. İki yıl bu proje için sürekli Türkiye’ye gittim. Çok güzel bir doğası var ancak Türkiye, yaşadıklarını hak etmiyor. Türkler bu olanları hak etmiyor. Turizm ve seyahat sektörü büyük yara aldı†görüşünü savundu.

GM'in 109 yıllık tarihinde ilk kadın Başkan Yardımcısı olan ve Avrupa Bölgesi'ni bir dönem yöneten Susan Docherty’nin CEO’luk yaptığı Canyon Ranch, 1979'da kuruldu.
    Bu haber bizim kiracıya yansırmı.onlarda alman.

8. Kiracıya yansıyacağını sanmam. şöyle ki kiracı 10 yıllık anlaşma imzaladı. Daha 7 8 ay oldu. Adam anlaşma yaptığı dönemde terör yok muydu. O zamanın şartları ile bu zamanı kıyaslarsak, şimdi ülkenin daha iyi bir yerlerde olduğunu söyleyebiliriz.

Kiracı çıkar mı kaçar mı gider mi vesvelesini bence geçelim. Ya gidecekse de gitsin. 10 yıllık anlaşma yap 21 m dolarlık ilk sıkıntıda kaç. Dünyanın her yerinde sıkıntı var. Alakasız isveçte bile. Ben kira konusunda rahatım.

Artık talya yı konuşalım. Nasıl yapar. Ne kadar sürer. Kiralar mı kendi mi işletir.

Divan grubu son süreçte inanılmaz derecede otel yapıyor kendi sitesinde var bunu finansman edebilmek için de maalt ile birleşerek halka arza gider mi. Yoksa ortaklardan bedelli sermaye ile mi yapar. Oteli kapatırken hürriyet gazetesinde çıkan habere göre 55 m dolarlık bir yatırım öngörüsü vardı.

Sayfa 29/416 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •