Sayfa 86/1000 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Önce Dolar alanları ilgili mercilere şikayet edin sonra paramıza `LÜTFEN` güvenin. Bu nasıl bir zihinsel davranıştır anlamak mümkün değil.
    ya UMUTAGA parasını faize yatıranlarıda ilgili mercilere şikayet edebilirmiyiz, hem bu ilgili merciler kimler ayrıca şikayet edersek ispiyoncu olurmuyuz olmazmıyız [AGA] eskiden bizim trakya yöresinde AĞBİ anlamında kullanılırdı. yanlış anlaşılmamak adına açıklama gereği duydum

kk nın bile üstüne bu kadar gitmemişti
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yılın başında 150 tl ye 140 metreküp gaz yüklüyordum bugün aldım 115 metreküp yüklediler. yüklemeyide güncellemişler.
    bu kış hep güncellerler inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adam yapmış yalan yok bende saygı duydum am tek sorun laptop ne oldu
    Dikkat edersen uyanık laptopu kensington kilidinden asmış makaraya. Yani laptop hala sağlam.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    sonra kime muhalefet edecek?

ileride birileri anılarını yazar da merkez 5 puan artış düşünürken, erdoğan 6.25'te ısrar etti derseler şaşırmam..!!

Burası gene kalabalıklaşmış ben bu göstergeyi önemsiyorum.Dolara ilginin bitmediğini ve bitmeyeceğini gösteren bir göstergede bu.43 üye 93 ziyaretçi var ve bugün beklenen önemli bir şey de yok.

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    ya UMUTAGA parasını faize yatıranlarıda ilgili mercilere şikayet edebilirmiyiz, hem bu ilgili merciler kimler ayrıca şikayet edersek ispiyoncu olurmuyuz olmazmıyız [AGA] eskiden bizim trakya yöresinde AĞBİ anlamında kullanılırdı. yanlış anlaşılmamak adına açıklama gereği duydum
    Ya aslında adamın açık açık demek istediği şu, `BİZ VE YANDAŞLAR` dışında kimse para kazanmasın, faiz maiz de istemesin, Tl faizi düşük diyede parasını Dolara koyup Dolara mok ! gibi ihtiyacı olan bizleri zora sokmasın, gelsin paralarını karşılıksız bize versin bizde saltanatımızı devam edelim. Zaten bu DİNCİ tayfasının EN bilinen zihniyeti budur, din palavrası ile , `BİR HIRKA, BİR LOKMA ` size yeter derler ama kendileri DEVEYİ HAMUDUYLA götürürler. Anlamayan varsa artık anlasın ...

Ben esas faiz arttı Dolar artık düşer palavrasından çok bu faizlerden sonra BETONCU tayfasının kalan sayılı günlerini hesaplıyorum. Tahminim en fazla 6 ay sonra altta kalanın canı çıksın durumu... ( ki altta kalanın, beton betooon diye inleyip bu betoncu tayfasına paraları kaptıran beton beyinlerin olacağı aşikar )

Sayfa 86/1000 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •