Sayfa 573/1078 İlkİlk ... 734735235635715725735745755836236731073 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku

Benim çizgilere göre de muhtemel senaryom şöyle Bist100 , 34 haftalık EMA ve 50 haftalık SMA yı aşağı kestikten sonra her seferinde en alt mavi çizgiyi dip yapmış. ( Uzatmalı baktığımda 2009 başındaki kriz çukuru hariç ) MACD ise her seferinde barlar maviye ulaştıktan sonra ikili dip yapmış. MACD'ın ikinci dibinden sonra barlar istisnasız 1-1,5 sene boyunca sürekli yükselen dipler yapmış. Benzer senaryoyu uygulayacaklarını tahmin ediyorum. MACD kuvvetle muhtemel ikili dip yapacak. Buna bağlı ilk dip oluşumu için haftalık barları önce yukarıda 34 EMA ya da 50 SMA ya dokundurabilirler...103 veya 107 bin civarları... Akabinde MACD için ikinci diple beraber barların en alt mavi çizgiye dokunuşu gelebilir ve sağlamlaştırma tamamlanmış olur ... Çilenin bitişine dair son teyit için 34EMA-50SMA yukarı kesişimini takip ediyorum. En alt kalın mavi çizgi üzerinde yukarı kesişim geldi mi yeni senaryo başlar. Kabus senaryosu yazmak isterlerse yani 2009 kriz çukurundan bi tane de bu sene yapmak isterlerse barlar muhtemelen mavinin altında alçalan en üst kırmızı çizgiye dokunmak ister ... Böylece 2017 başında çok zor kurtulduğu alçalan kırmızı pitchforku tekrar test ederler. Ama kalın mavi çizgiye dokunuş benim senaryomda dip.

Bizim de tuzumuz olsun deyip kaçayım... Herkese Sevgiler... Saygılar...
     Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Benim haftalık senaryoya göre çorba kıvama geldi... pala MACD ilk ayak için triggeri bu hafta yukarı kestirir , barların en azından 34EMA 'ya dokunması için yolculuğu başlatır diyorum .... Trigger yukarı kestikten sonra ilk ayak oluşumlarını geçmişte 34EMA ya da 50SMA'ya dokundurarak bitirmiş... Sonra ikinci ayak için tekrar çalışmış ...

Son durum... 34 haftalık EMA ya dokunduk ... 50 haftalık SMA şu an 105553 ... Bakalım hangisinden sonra muhtemel ikinci ayak için çalışacak .... Tüm dostlara sevgiler...saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Günlük, Haftalık, Aylık Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

4. [QUOTE=Dandanakan;2670142]

Hayırlı akşamlar sayın T/A.... Aylık grafik böyle olmuş dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hayırlı akşamlar sayın T/A.... Aylık grafik böyle olmuş dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
    Hayırlı akşamlar...

Dün yazmışsınız ama ben yeni farkettim. Kusura bakmayın...

Bakar kör oldum artık...

Evet önemli bir seviyedeyiz...

7.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku

Ve bugün itibariyle günlükte mayıs ayından beri denediği RSI direncini patlatır ... ... neşterin çiziği büyür ... hedefler birbir tutar ... 97347 bulut üst sınır ... Bunun üzerinde kapanışlar bana orta vade iştahın geri geldiğini , bir geri çekilme daha yapsak bile çoğu kağıtta en ucuzun geride kaldığını gösterecek... Herkese sevgiler... saygılar...

Günlük son durum ... Bugün , 26 birim arkadan gelen kahverengi Chikou-Span'ın pozisyonuna bağlı olarak 97347' ye çok yakın bir rakamdan destek almayı ve tepki vermeyi başardı... Ara destek pembe Tenkan-Sen şu an 98084 seviyesinde ve bugun ısrarla bu rakamın üzerinde kapatmaya çalıştılar... 97347 nin kapanış bazlı aşağı kırılması durumunda kırmızı Kijun-Sen 95323 seviyesinde önemli destek görevinde... 97347 üzerinde kapanış yaptığı sürece yukarı gitme isteğini koruyacak...

Haftalık kapanış bazlı 100059 üzerine atması çok önemli... Bu kapanış, 105791 muhtemel hedefi için önümüzü açacak...

Bütün dostlara sevgiler...saygılar...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Sayfa 573/1078 İlkİlk ... 734735235635715725735745755836236731073 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •