efendý bey

temel analýzýný ve arastýrmaný herzaman takdir etmiþimdir ama sabýr konusunda maalesef hýc býrzaman takdir edemedim cunkü inatla sabrý karýstýrýyorsun sence sabrýn bence ýnadýn yuzunden cok buyuk fýrsatlar kacýrdýgýný gerekli zamanda gerekli hamlelerý yapamadýgýný ikimizde iyi býlýyoruz...

fi tarýhýnde kamyonu ucurumda atýgýmý bahsetmýþin eger ayný hýseden bahsesýyorsak beným 6 ayda yaptýgým iþleride cok iyi biliyon sen orada 6 sene takýldýn ben býraktýkdan sonra tahta cakýldý sonrasýna tek lot býle gýrmedým sen en az 3 sene daha takýldýn ne yaptýn sonrasýný býlmýyorum

yok baþka senet dýyorsan baþka keþistýgýmýz tahtada aylardýr býr sey yapamadýgýnýz hýsseyý patlatanýn kým oldugunuda býlýyorsun orda yýllardýr surunen yatýrýmcýlarýn az duasýný almadým cok buyuk beklentýyle gýrdýgýn senet 5 - 6 senede anca %100 yaptýrabýldý sana takdir edersýnký sana kocaman býr hayal kýrýklýgý yarattýrdý sana

bak vesbede oyle 5- 6 senede degýl 9 ayda buyuk iþ yaptýn o takdir edilir cunku ýnat yapmadýn korkularýnýn esýrý olmadýn hedefýne yaklastýkca verdin

ISPARTA ýle yanlýs býlgýler icindesýn once onu ögren sonra ýspanyada degerlendýr burada leblebý nohut olmadý gül ve lavanta vardýr

sen avrupada oturuyorsun bu ANADOLU aský nerden gelýyor anlayamýyorum yený ana hissende baþarýlar sana. yine sabýr yolarýný taþtan yapacagýna emin ol tl bazýnda kazanacaksýn bunu cok ýyý býlýyorum ama yýne dolara faýze enflasyona yenýk duseceksýn bunuda cok ýyý biliyorum su anda orda dolarý faýzý enflasyonu katmadan %25 icerdesin bu tuncay senin omrünü yýcek demedi deme

bagýmsýzlýgýma gelince bunu senden duymak üzücü zamanýndada bu konuda cok atýp tutmuþtun yanýldýgýný gormüstün maalesef seni mutlu edýcek haberý veremýcem hala yalnýz kurt um ömrüm oldukca borsada iþlem yaptýkcada yalnýz olmaya devam edicem ister inan ister kafandaký sabit fikirle devam et. bený entrese etmez

spk de tanýdýklarým- A-B -C SIRKETI icindekýler - patron tayfalarý - spek grublarý - kurum patronlarý yancýlar- insiderleri tanýmadým tanýmayacagýmda bunlarý tanýyanlar düsünsün der yoluma devam ederým

finansal okur yazarlýgým bana tahtalarda iþlem yaptýrtacak kadar yeterli fazlasý zararlý siz gibi cok bilipte ucan sýnegý bile hesap edýpte umut- ruya- halýsunasyon gormemi engellýyor her sey kararýnca olucak