Sayfa 178/462 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 3696 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Şeref yoksunu

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum senin gibi adam nasilda bu tuzaga duser.kendin bile nasil riske girdin demostn bana sen nasil atladin.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Dostum senin gibi adam nasilda bu tuzaga duser.kendin bile nasil riske girdin demostn bana sen nasil atladin.

Çekirge fazla ziplarsa biryerde ayagani kırmak gerikir

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3. düşen ve çıkan hisseyi atlıyan,takip eden çok olur dayanamayıp atlayanlar az karla korkar çıkar biraz daha bekleyenler gururundan patlıyaçak hale gelir dönüşten önçe şansına hisseden çıkmışsa havasından geçilmez hisse yorumundan uzman olur birde korkaklar var hisseyi gizli gizli takip ederler millete akıl verirler aklın o kadar çoksa bu forumda işin ne millet bir macara yaşamak istiyor sonu olumlu ve olumsuz olabilir dert mi size. niye bu kadar kaşınıyorsunuz...............................demek ki sizde bundan zevk alıyorsunuz.

4.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Çekirge fazla ziplarsa biryerde ayagani kırmak gerikir

Orda dogru cok zipladin.hatda kendin dedin araliga kadar hic bise yapmicam diye.senin adina cok uzuldum arkdasim.stop yapsaydim en azindam

5.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Orda dogru cok zipladin.hatda kendin dedin araliga kadar hic bise yapmicam diye.senin adina cok uzuldum arkdasim.stop yapsaydim en azindam

Stop tekniksiz macera aradım .Her yerde boşluk var .yapacak birşey yok

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6.  Alıntı Originally Posted by JOSEF DE SOUZA Yazıyı Oku
    arkadaşlar Allah size akıl fikir versin 5 lira etmeyecek hisseyi 60 liradan 40 liradan alanlar spekülatöre kızmayacak kendisine kızacak. borsa kumar yeri değildir kumar oynayanlar kaybetmeye devam edecek.
    Doğru yazmışsınız başka sitede 25 alan arkadaş 2 gün önce tşk ediyor ucuza almış diye satan kişiye burdaki yorumlara bakarak hisse alınmaz az öncede yazdım bilanço güzel sağlam az kazan öz kazan ytd

7. 17.20 tekrar destek attım .Bakalım dunkuleri zararla verdim 22.50 malieyet

Nakit kraldır.

8. 2.000 lot yaptim.Burda biri 5 TL bekliyor beklesin bakalim

Nakit kraldır.

Sayfa 178/462 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •