Dostum senin gibi adam nasilda bu tuzaga duser.kendin bile nasil riske girdin demostn bana sen nasil atladin.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum senin gibi adam nasilda bu tuzaga duser.kendin bile nasil riske girdin demostn bana sen nasil atladin.
Çekirge fazla ziplarsa biryerde ayagani kırmak gerikir
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
düşen ve çıkan hisseyi atlıyan,takip eden çok olur dayanamayıp atlayanlar az karla korkar çıkar biraz daha bekleyenler gururundan patlıyaçak hale gelir dönüşten önçe şansına hisseden çıkmışsa havasından geçilmez hisse yorumundan uzman olur birde korkaklar var hisseyi gizli gizli takip ederler millete akıl verirler aklın o kadar çoksa bu forumda işin ne millet bir macara yaşamak istiyor sonu olumlu ve olumsuz olabilir dert mi size. niye bu kadar kaşınıyorsunuz...............................demek ki sizde bundan zevk alıyorsunuz.
Orda dogru cok zipladin.hatda kendin dedin araliga kadar hic bise yapmicam diye.senin adina cok uzuldum arkdasim.stop yapsaydim en azindam
Stop tekniksiz macera aradım .Her yerde boşluk var .yapacak birşey yok
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
17.20 tekrar destek attım .Bakalım dunkuleri zararla verdim 22.50 malieyet
Nakit kraldır.
2.000 lot yaptim.Burda biri 5 TL bekliyor beklesin bakalim
Nakit kraldır.
Yer İmleri