Sayfa 688/1032 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: HALK Cafe - I

''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

TL bazlı bakınca bankacılık endeksinden hala bayağı uzaktayız...
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Çizgisel bakınca sanki uzun vade düşen trendi kırdık gibi...
    Hadi hayırlısı...
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
    İyi haftalar,bol kazançlar...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku

TL bazlı bakınca bankacılık endeksinden hala bayağı uzaktayız...
    Eline saglik MrSun. IsC, Vakif ve Ak'i da eklemek mumkun mu bir dahaki sefere? Sen en iyisini yapmissin karistirmadan Halk'in durumunu gosteren. Biraz karisik olacak tabi ki otekiler de eklenince de, onlarla da ilgilenen arkadaslar var, yardimci olur belki.

Alıntı Originally Posted by fdogan3438 Yazıyı Oku
    Sosyal medya da Sn Atilla nın bu hafta TR ye döneceğini söyleyenler var AMA ben abd seçim öncesi böyle bir olay beklemiyorum, zira trump kesinlikle anlaşma yapmadım dedi. Aksi takdirde yalancı çıkar.

Şöyle de bir durum var tabi, yargı da ki demokrat destekçilerinden aksi karar alıp trumpı seçim öncesi zor durum da bırakabilir mi ? Bu olay abd kamuoyunda ne derece belirleyici tabi o da tartışılır

( ora da durumlar fsrklı yargı bağımsız demeyin ben dünyanın hiç bir ülkesin de yargının %100 bağımsız olduğuna inanmıylrum)
    Trump'in pek zor durumda kalacagini sanmam. Tabanina Papazi verdi. Onemli olan oydu. HA'nin gidip gitmemesi o kadar onemli degil bence ama hem senin hem Drexty'nin 6 Kasimdan once olmaz demeniz de dusunmedigim bir bakis acisiydi.

ABD'de yargi bagimsizdir her ne kadar hakimler belli goruslere yakin olsa da. Yanlis kararlar ust mahkemeden, olmazsa da Supreme Court'dan doner.

Mesela Demokrat goruslu bir hakim Trump'in 6 ulkeye koydugu vize yasagini durdurmustu (Baskan'in guvenlik acisindan boyle kararlar alma yetkisi var). Supreme Court cevirdi karari. Adamlarin butun sistemi dava etme uzerine kurulu. Hop desen hemen seni birisi dava edebilir. Davayi kazansan bile avukat masraflari giriyor (Ingilterede tam tersi). Yani yanlis kararlar alinmamasi icin mekanizmalarini iyi kurmuslar.

7. 4 kasım iran yaptırımları öncesi ofac işinin netleşmesi tek beklenti. yıllardır süren süreçin sonuna geldik. halka arz edildiğinden beri ofac belirsizliği ile Halkbank gayrimenkul ile sürünmenin sonuna geldiğim için sadece umutluyum başka bir beklentimde kalmadı mevcut ekonomik görünümden.

Sayfa 688/1032 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •