Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7999 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    [emoji23][emoji23][emoji23]
    Aynen öyle ..diye diye düşse keşke

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Doğru bakıyorsunuz... 5, e düşeceğini görmeniz çok önemli... Esas önemli olan 5 üzeri fiyatlamaların yanılsama fiyatları olduğunu görmeniz olacak.
    Tabii bunu piyasa 4,80 ve altında anlayabilecek...
    Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Doğru bakıyorsunuz... 5, e düşeceğini görmeniz çok önemli... Esas önemli olan 5 üzeri fiyatlamaların yanılsama fiyatları olduğunu görmeniz olacak.
    Bol kazançlar
    [emoji106][emoji106][emoji106]
    Sizede bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bol kazançlar
    TCMB'nin sürekli azalan net döviz rezervleri, şimdilik özel sektör ağırlıklı da olsa hızlı yükselmiş dış borç yükü, giderek yükselen dış borçlanma maliyetleri, hızlı yükselmiş dış borçlanma ile finanse edilen yüksek tüketim ve çok daha kötüsü yerleşmiş yüksek tüketim alışkanlıkları, kamu harcamalarının sağlıklı finansmanında durumun kötüleşmesi, küresel ölçekte faizlerin artış eğilimine girmesi nedeniyle dış finansman güçlükleri, çeşitli nedenlerle içerdeki sermayenin dışarıya kaçışı, ne derece bağımsız olduğunun artık sorgulanmasına dahi gerek görülmeyen TCMB'nin parasal genişlemeci politikaları dikkate alınırsa bundan sonra USD için 5 üzeri değil, tam aksine 5 ve altındaki seviyelerin yanılsama olacağı kanaatindeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    TCMB'nin sürekli azalan net döviz rezervleri, şimdilik özel sektör ağırlıklı da olsa hızlı yükselmiş dış borç yükü, giderek yükselen dış borçlanma maliyetleri, hızlı yükselmiş dış borçlanma ile finanse edilen yüksek tüketim ve çok daha kötüsü yerleşmiş yüksek tüketim alışkanlıkları, kamu harcamalarının sağlıklı finansmanında durumun kötüleşmesi, küresel ölçekte faizlerin artış eğilimine girmesi nedeniyle dış finansman güçlükleri, çeşitli nedenlerle içerdeki sermayenin dışarıya kaçışı, ne derece bağımsız olduğunun artık sorgulanmasına dahi gerek görülmeyen TCMB'nin parasal genişlemeci politikaları dikkate alınırsa bundan sonra USD için 5 üzeri değil, tam aksine 5 ve altındaki seviyelerin yanılsama olacağı kanaatindeyim.
    Güzel, bilgili paylaşımınız için teşekkür eder, saygı duyar..
    Bol kazançlar dilerim.
    Sağlıklı olup, yaşayıp görme dileğiyle..
    hakuna matara....memento mori.

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Gayet mantıklı, aynen katılıyorum...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •