Sayfa 725/1032 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Bence son ayların en kritik haftası önümüzde. Iran ambargosunda ayrıcalık ve midterm seçimleri atlatılınca önü açılır diye düşünüyorum. Bilançoda tuzu biberi olacak

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Bornova - İzmir
    Gönderi
    5
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    HALKB'nin borsaya adım attığı 9 Mayıs 2007 Çarşamba'dan günümüze kadar geçen 11.5 senelik performansını özetleyeceğim. Bu süre içinde gerçekleşmiş olan orta vade bazlı 11 ayrı harekete bakacağım. Temettülerden arındırılmamış seviyeleri baz alıyorum.

ÇIKIŞ TRENDLERİ:

Hissenin 1. çıkış trendi: Borsa hayatı 9 Mayıs 2007'de 8 tl deki açılışı ile başladı ve bilahare çıkış trendi devreye girdi. 2007 sonuna kadar 8 ay boyunca bu çıkış trendi devam etti. Kabaca 11 tl ye kadar çıktı hisse. 8 ayda %35 lik bir çıkış yaptı.

Hissenin 2. çıkış trendi: 2009 Nisan başından 2010 Ekim sonuna kadar sürdü. Hisse 19 ayda 3.2 tl den 16 tl ye kadar %400 çıktı.

Hissenin 3. çıkış trendi: 2012 Ocak başından 2013 Mayıs ortasına kadar sürdü. Hisse 16.5 ayda 9 tl den 21.80 tl ye kadar %150 çıktı.

Hissenin 4. çıkış trendi: 2014 Mart başından 2014 Haziran başına kadar sürdü. Hisse 3 ayda 10 tl den 17 tl ye kadar %70 çıktı.

Hissenin 5. çıkış trendi: 2016 Ağustos başından 2017 Ağustos sonuna kadar sürdü. Hisse 13 ayda 7.3 tl den 15.3 tl ye kadar %110 çıktı.

Hissenin 6. çıkış trendi (EĞER FEYK DEĞİLSE ŞU AN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ TREND): 2018 Eylül sonunda başladı. Nereye gideceği meçhul. Hisse XX ayda 5.5 tl den XX.X tl ye kadar %XXX çıktı. (ZAMANI GELİNCE BU BOŞLUKLARI BİRLİKTE DOLDURURUZ)
    Sayın Trendhound,
    Sizi uzun süredir dikkatle ve beğeni ile izliyorum.
    Ders niteliğindeki paylaşımlarınızı yakın çevreme aktarıyorum.
    Zamanı geldiğinde bu boşlukları birlikte doldurmayı diliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ...Tavan tavan giden hissede yatirimci ne gezsin arkadaş...kendinizi hayallerinizle kandirmayin borsa para fonlarin yada patronlarin para dagitim/hayir yerleri degil hic bir zamanda olmayacak zaten...borsa herzeman icin cücük yatirimcinin parasina talip ozellikle bizimki gibi gevşek borsalarda ...halkbank eger ilerliyecekse bir gun; adim adim ilerlerse ancak iş yapar...

Değerli paylaşımlarınız için teşekkürler...

Her istatistik de yükseliş muazzamken, karlılığı nasıl oluyor da yükseltemiyor diye hayıflansam da geçen seneki karımızla da çıtayı çok yukarı koymuştuk diyorum teselli buluyorum...
    3.Ç karımızın da geçen seneki 3.Ç karından düşük gelecek olsa da 6 büyük banka içinde sadece bizim karımızın beklenti anketlerini yanıltıp, karın beklentinin hayli üzerinde (545 Milyon veya üzeri) gelmesini bekliyorum, inşallah daha da iyi gelir...
    Beklentinin %25 veya üzeri bir kar yükselen ivmenin de devamına katkı verecektir...
    Hissede olmamdan dolayı yazdıklarımın içinde bol miktarda umutta vardır...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

4. halkbank günaydın ve esenlikler diler. önce iş sonra oyak a sıra geleceği belirtilirken oyak çimentolarının %40 ını sattı.

Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    halkbank günaydın ve esenlikler diler. önce iş sonra oyak a sıra geleceği belirtilirken oyak çimentolarının %40 ını sattı.
    Sana da gunaydin proleter.

Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    Değerli paylaşımlarınız için teşekkürler...

Her istatistik de yükseliş muazzamken, karlılığı nasıl oluyor da yükseltemiyor diye hayıflansam da geçen seneki karımızla da çıtayı çok yukarı koymuştuk diyorum teselli buluyorum...
    3.Ç karımızın da geçen seneki 3.Ç karından düşük gelecek olsa da 6 büyük banka içinde sadece bizim karımızın beklenti anketlerini yanıltıp, karın beklentinin hayli üzerinde (545 Milyon veya üzeri) gelmesini bekliyorum, inşallah daha da iyi gelir...
    Beklentinin %25 veya üzeri bir kar yükselen ivmenin de devamına katkı verecektir...
    Hissede olmamdan dolayı yazdıklarımın içinde bol miktarda umutta vardır...
    Hicbir iyi haberi gelmiyor be MSB. Isin anketlere kaldiysa zor. Onlari OFAC sonrasina sakliyorlardir herhalde. Hosgeldin.

7. Bunlar bilançoyu olumsuz makyajlar mı? Ceza miktarını azaltmak ederi düşürmek için... Aklımda deli sorular...

8. dün önemli bir haber vardı iran ı swift sisteminden çıkartmayacakmış trump vazcaymış. gayrimeandankul şirketine ortak olmuş bir vatandaşın sahip olduğu günlük haber akışını kes.

Sayfa 725/1032 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •