Originally Posted by FIRTINA Efennim, bir sofra müdavimine bu sözler hiç yakışmadı. Stokta en az 5 okka reçel olacak. Yoksa ırakı damnatıyorum demeyin O kadarı Migrosta bile yok, bizde ne gezer.
Originally Posted by 1967enver O kadarı Migrosta bile yok, bizde ne gezer. Hadi reçeli geçtim, fuşki ile sarışındamı yok
Originally Posted by FIRTINA Hadi reçeli geçtim, fuşki ile sarışındamı yok İlaçlık olarak biraz var, gecenin cilalığı kadar.
Originally Posted by 1967enver İlaçlık olarak biraz var, gecenin cilalığı kadar. Yakın olsak inanın reçel kazanı dayanmazdı...
Originally Posted by FIRTINA Yakın olsak inanın reçel kazanı dayanmazdı...
Originally Posted by FIRTINA Hadi reçeli geçtim, fuşki ile sarışındamı yok Bizim ilen dalga geçiyor Enver ağabey. Birazdan, az sonra televizyonda, başlıyorr, kaçırma FIRTINAAA Sen annadın onu
Her şey sudan meydana gelmiştir. Thales
Originally Posted by InFeRnO Bizim ilen dalga geçiyor Enver ağabey. Birazdan, az sonra televizyonda, başlıyorr, kaçırma FIRTINAAA Sen annadın onu Abimmmmmm, neden dalga geçeyim. Bizim gibi dostlarınız olduğu sürece sırtınız yere gelirmi ?
Originally Posted by FIRTINA ... Bizim gibi dostlarınız olduğu sürece sırtınız yere gelirmi ? Gelmez
Forum Rules
Yer İmleri